Χρήστος Χολίδης: «Έχω μια σχέση αλλά είναι στο εξωτερικό»!

Μιλάει για την επεισοδιακή γνωριμία του με την Kate Moss και τον Paul McCartney

Χρήστος Χολίδης: «Έχω μια σχέση αλλά είναι στο εξωτερικό»!

​Ο Χρήστος Χολίδης μίλησε για την σχέση του με την Δούκισσα Νομικού, τη… νέα σχέση στη ζωή του, την γνωριμία του με την Kate Moss και τον Paul McCartney και πολλά άλλα!

«Έχω μια σχέση, αλλά είναι στο εξωτερικό. Το όνομά της ξεκινάει από Ρι- και τελειώνει σε -άνα».

Φυσικά έκανε πλάκα και συνέχισε λέγοντας:

«Έχω απογειωθεί! Πέρα από την πλάκα, είμαι μια χαρά. Έχω τους φίλους μου, τις δουλειές μου. Έχω βγάλει το τραγούδι "Έπαθα και έμαθα", ενώ το επόμενο τραγούδι βρίσκεται στα σκαριά και θα είναι πρόταση! Πριν το Πάσχα πιστεύω ότι θα κυκλοφορήσει».

Παρότι έχει γνωρίσει πολλά διάσημα πρόσωπα της διεθνούς showbiz μέσα από την καριέρα του στο τραγούδι, ο Χρήστος θυμάται ορισμένα αστεία περιστατικά που έζησε στο Λονδίνο, το οποίο επισκέπτεται συχνά.

«Με τον Paul McCartney συγκρουστήκαμε στο Λονδίνο. Κυριολεκτικά! Μιλούσε στο κινητό και, έτσι όπως ήταν αφηρημένος, σκόνταψε και έπεσε επάνω μου. Eπίσης, στο Portobello κάποια στιγμή ένας φίλος μου, μου δείχνει την Kate Moss. Από κοντά βέβαια δεν είναι αυτό που βλέπεις στα περιοδικά, δεν γυρνάς να την κοιτάξεις αν δεν καταλάβεις ποια είναι!»

Όσο για τον έρωτα είπε:

«Πιστεύω πως τον έρωτα πρέπει να τον δείχνεις. Δεν μπορώ να μου λένε πράγματα. Μην το λες, δείξ’ το καλύτερα!»

Όσο για το αν μιλάει με τη Δούκισσα, όπως εκείνη είχε πει…

«Αφού το είπε τι να κάνω εγώ; Δεν είναι εύκολο όμως να μιλάς και είμαι αντίθετος. Δεν νομίζω πως δυο άνθρωποι που ήταν ζευγάρι μπορεί να γίνουν φίλοι!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top