Νίκος Οικονομόπουλος: «Ένα δημοσιογραφάκι,είπε πως πήγα με σεξουαλικά βοηθήματα στο νοσοκομείο»

Πυρ και μανία ο τραγουδιστής:«Να μου φέρει το ιατρικό μου απόρρητο.Τον προκαλώ»

Νίκος Οικονομόπουλος: «Ένα δημοσιογραφάκι,είπε πως πήγα με σεξουαλικά βοηθήματα στο νοσοκομείο»

Ποιος είδε το Νίκο Οικονομόπουλο και δεν τον φοβήθηκε!

Ο τραγουδιστής, έξαλλος, μίλησε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ-α-Τετ», για το δημοσίευμα που τον ήθελε να πήγε στο νοσοκομείο εξαιτίας ερωτικού βοηθήματος:

«Εκείνες τις ημέρες, ήμουν πάρα πολύ εκνευρισμένος γιατί όταν ένα δημοσιογραφάκι, χωρίς να έχει στοιχεία γι΄αυτό που γράφει, είτε βάζει το όνομα του είτε όχι, είναι καραγκιόζης για μένα».

  • Μάλιστα, προκάλεσε όσους πραγματικά γνωρίζουν κάτι για εκείνον, να το βγάλουν στη φόρα:

«Έχει κανένας το ιατρικό μου απόρρητο, που θα βγει και θα πει ότι ο Οικονομόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο με σεξουαλικά βοηθήματα; Έχεις; αν το έχεις, να το φέρεις και να το δείξεις στον κό��μο. Προκαλώ τον οποιονδήποτε. Το δημοσίευμα με φωτογράφιζε πλήρως. Όλοι έρχονταν και μου έλεγαν ότι είμαι εγώ».

  • Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε τη στάση του απέναντι στους gay, λέγοντας ότι:

«Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τους gay. Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους στο χώρο που είναι gay, και μιλάω και μαζί τους. Φίλους να κάνω παρέα δεν έχω. Αλλά έχω πολλούς γνωστούς και στη δουλειά, που είναι εξαιρετικοί, κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, και συμπεριφέρονται απέναντι μου πολύ καλά. Να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν μ΄ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος άνθρωπος στο σπίτι του. Δεν με αφορά, και προσωπικά, δεν με ενοχλεί».

  • Όσο για το χαρακτηρισμό «αδερφές», που είπε;

Εξήγησε ότι «αδερφές, αποκάλεσα αυτούς που έγραψαν αυτά, και αποκάλεσαν έτσι εμένα. Είχα πολλά νεύρα εκείνη τη στιγμή. Ήταν μια έκφραση, και έτσι ήθελα να το πω. Δεν απολογούμαι. Δεν παίρνω τίποτα πίσω, εννοώ όλα όσα λέω. Αλλά δεν μ΄αρέσει να με προκαλούν έτσι τόσο χυδαία!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top