Νότης Σφακιανάκης: Μιλά για όλα και λέει «δεν είμαι Χρυσή Αυγή, ούτε κόμμα, ούτε χρώμα!»

«Ο,τι και να μου συμβεί, να ξέρετε από πού θα μου έχει συμβεί!» (video)

Νότης Σφακιανάκης: Μιλά για όλα και λέει «δεν είμαι Χρυσή Αυγή, ούτε κόμμα, ούτε χρώμα!»

Απαντήσεις στο σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του περί «Χρυσής Αυγής» έδωσε ο Νότης Σφακιανάκης.

  • Ο τραγουδιστής, αποκάλεσε «μ@λ@κες» όσους τον αποκαλούν «Χρυσαυγίτη», λέγοντας:

«Ποιος είναι Χρυσαυγίτης; Εγώ δεν είμαι ούτε χρώμα, ούτε κόμμα, ούτε θρησκεία. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει το όνομα που έχει, από τότε που γεννήθηκε. Αυτός είμαι και από κάτω γράφει Έλληνας. Τίποτ’ άλλο. Δεν έχω ανάγκη τα κόμματα. Δεν ήμουν, δεν είμαι και δεν θα γίνω ποτέ Χρυσή Αυγή, ούτε Νέα Δημοκρατία, ούτε ΚΚΕ. Θα παραμείνω αυτό που είμαι. Ανέκαθεν ανένταχτος!»

  • «Ο,τι και να μου συμβεί, να ξέρετε από πού θα μου έχει συμβεί»

Εξηγώντας πως οι δημόσιες τοποθετήσεις του κατά καιρούς έχουν και συνέπειες, τόνισε πως «έχω αντέξει πολλά, και έχω τη δύναμη ν΄αντέξω ακόμα περισσότερα! Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Ο, τι και να μου συμβεί, να ξέρετε από πού θα μου έχει συμβεί. Απ΄αυτούς που σας τυραννούν! Πάντοτε τέτοια έκαναν οι τύραννοι!»

Τέλος, μιλώντας για τη λήξη της συμφωνημένης συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή, και την αποχώρηση της τραγουδίστριας από το σχήμα λόγω των δηλώσεων του για τη «Χρυσή Αυγή», είπε:

«Όποιος αθετεί τη συμφωνία του, επειδή διαφωνεί με τις ιδέες σου, το αφήνω στην κρίση σας! Αν διαφωνώ με τις ιδέες σου, τι θα σου κάνω; Δεν θα συνεργαστώ ενώ το έχουμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον; Δεν σε γνωρίζω; Σε γνωρίζω και γι΄αυτό συνεργάζομαι μαζί σου!»

  • «Δεν μιλήσαμε καθόλου με τη Δέσποινα»

Όπως είπε ο Νότης, η τραγουδίστρια έληξε τη συνεργασία τους, με ένα μήνυμα:

«Με τη Δέσποινα δεν μιλήσαμε καθόλου. Ένα μήνυμα μου έστειλε, και έληξε η συνεργασία. “Λυπούμαι πάρα πολύ, είμαι πολύ στεναχωρημένη, αλλά δεν μπορώ να συνυπάρξω σε έναν χώρο, γιατί συνέβησαν όσα συνέβησαν!”»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top