Α. Γεωργούλης: «Δεν μου αρέσουν οι Αμερικάνες γιατί είναι… Αμερικανάκια»!

Έχει σκοπό να παντρευτεί ή θα ζήσει ελεύθερο πουλί;

Α. Γεωργούλης: «Δεν μου αρέσουν οι Αμερικάνες γιατί είναι… Αμερικανάκια»!

Ο Αλέξης Γεωργούλης μπορεί να κάνει τα κοριτσάκια εδώ στην Ελλάδα να παραληρούν, αλλά και στο Λος Άντζελες ο κόσμος τον αναγνωρίζει. Εκείνος πάντως, όπως αποκάλυψε δεν προτιμά της Αμερικανίδες και όσες σχέσεις έχει κάνει εκεί είναι με κοπέλες διαφόρων εθνικοτήτων.

«Οι σχέσεις που έχω κάνει εκεί ήταν με Αμερικανο… κάτι, δεν ήταν καθαρόαιμες Αμερικάνες γιατί δεν επικοινωνούμε πάρα πολύ. Οι Αμερικάνοι, Αμερικάνοι είναι άστα να πάνε. Είναι εντελώς αφελείς, ακόμα πιστεύουν ότι οι Δίδυμοι Πύργοι έπεσαν από τον μπιν Λάντεν. Είναι εντελώς Αμερικανάκια», είπε ο ηθοποιός.

Πάντως, αν και είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, ο ίδιος λέει ότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ. Θέλω να παντρευτώ, αλλά δεν το έχω σκεφτεί πώς θα το κάνω. Λένε ότι όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει. Δεν με τρομάζει η λογική να είμαι με μια γυναίκα πολλά χρόνια, αλλά έρχεται καθώς εξελίσσεται ��ια σχέση», είπε.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι η μεγαλύτερη σχέση του κράτησε έξι χρόνια, αν και ήταν αρκετά επεισοδιακή, ενώ δεν έκρυψε ότι σ’ αυτή τη φάση είναι ανοιχτός και στις μόνιμες και στις ευκαιριακές σχέσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top