Selena Gomez: «Δεν είμαι το κορίτσι της μίας βραδιάς»

Το κορίτσι της Disney μεγάλωσε και βάζει πλέον τους όρους της

Selena Gomez: «Δεν είμαι το κορίτσι της μίας βραδιάς»

Η Selena Gomez έγινε γνωστή πρωταγωνιστώντας σε σειρές της Disney, όμως πλέον είναι μια ανερχόμενη star του Hollywood και οι θαυμαστές της μετρούν μερικά εκατομμύρια.

Και επειδή το κορίτσι μεγάλωσε και δεν θέλει πια να θυμίζει τίποτα από το γλυκό κοριτσάκι του Disney, ξεκαθαρίζει ότι έχει κι αυτή τις επαναστατικές της στιγμές, όμως παραμένει πάντα το κορίτσι που θα θέλει ένα αγόρι να γνωρίσει στους γονείς του.

gomez1.jpg

«Θα είμαι πάντα το κορίτσι που θα θέλεις να γνωρίσεις στους γονείς σου και όχι μόνο μια φορά. Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο μαθαίνω ότι πρέπει να είμαι ανοιχτή σε όλες τις ευκαιρίες. Μπορεί και να καώ και να μην γνωρίσω τους σωστούς ανθρώπους, αλλά δε θα το μάθω ποτέ αν δεν το δοκιμάσω», είπε.

gomez2.jpg
Η Selena μίλησε απέξω, απέξω και για τον χωρισμό της από τον Justin Bieber.

gomez3.jpg

«Ερωτεύεσαι και το συναίσθημα σε πλημμυρίζει. Έτσι λοιπόν όταν αυτό τελειώσει ένα κομμάτι του εαυτού σου γίνεται χίλια κομμάτια. Τότε λοιπόν ξυπνά ο επαναστάτης μέσα σου που σου λέει ότι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Το προσπάθησα, αλλά δεν ήμουν ποτέ αυτό το κορίτσι. Δεν είμαι το κορίτσι της μίας βραδιάς», είπε.

gomez4.jpg

Και μπορεί η Selena να μην θέλει να πει κουβέντα για την ερωτική της ζωή, όμως εξομολογήθηκε ότι έχει μάθει πλέον να αποδέχεται καλές και κακές καταστάσεις και να μαθαίνει από αυτές. ​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top