Liberty Ross: «η απιστία με Kristen Stewart ήταν ό,τι χειρότερο»

Η πρώην σύζυγος του Rupert Sanders αποκαλύπτει πώς έμαθε για το «κέρατο»

Liberty Ross: «η απιστία με Kristen Stewart ήταν ό,τι χειρότερο»

«Δεν έχω λόγια για να περιγράψω όσα περάσαμε», λέει η Libert Ross για την απιστία του πρώην συζύγου της, Rupert Sanders, με την Kristen Stewart και αποκαλύπτει ότι έμαθε για το «κέρατο» περίπου 20 ώρες πριν δημοσιευτούν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα!

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Χιονάτη Και ο Κυνηγός» άφησαν άφωνη την διεθνή showbiz στις αρχές του χρόνου, οπότε και αποκαλύφθηκε η ερωτική τους περιπέτεια. Αποτέλεσμα; Ο χωρισμός Pattinson – Stewart, αλλά και το διαζύγιο Sanders – Ross μετά από δέκα χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

«Ήταν απαίσιο... Ήταν το χειρότερο, πραγματικά ό,τι χειρότερο», δηλώνει στο περιοδικό «Vanity Fair» η Liberty Ross και σπάει την σιωπή της μετά την αίτηση του διαζυγίου και προσθέτει: «για μένα, κάτι πρέπει να πεθάνει ολοκληρωτικά προκειμένου να ξαναγεννηθεί. Και τώρα, νιώθω ότι ξαναγεννήθηκα».

Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η απατημένη ηθοποιός είχε στο πλευρό της τον αδερφό της, Atticus, βραβευμένο με Όσκαρ μουσικό για την ταινία «The Social Network» αλλά και στενό φίλο του Rupert Sanders: «εκείνη την στιγμή, ο Rupert τα διέψευδε όλα, ενώ η Liberty δεν ήξερε τι θα συμβεί... προσπάθησα μόνο να την κάνω να καταλάβει ότι πρέπει να είναι δυνατή, κυρίως για τα παιδιά της», λέει ο ίδιος.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top