Η Μ. Τουμασάτου μιλά στο Star για τον μυστικό της γάμο

Γιατί απέφυγαν την δημοσιότητα με τον Αλέξανδρο Σταύρου;

Η Μ. Τουμασάτου μιλά στο Star για τον μυστικό της γάμο

Για τον μυστικό θρησκευτικό γάμο μ�� τον Αλέξανδρο Σταύρου μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Μαριάννα Τουμασάτου, αποκαλύπτοντας γιατί θέλησαν να ζήσουν αυτή τη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

«Όταν είναι ο μεγάλος αδελφός μπροστά, δεν μπορείς να λειτουργήσεις όπως λειτουργείς όταν είσαι μόνος σου! Επειδή αυτές τις στιγμές ο καθένας θέλει να τις χαίρεται, άμα είναι μπροστά ο μεγάλος αδελφός αυτό δεν γίνεται... εμείς, τουλάχιστον, δεν μπορούμε!», είπε η ηθοποιός.

Αποδεικνύοντας πως όποιος θέλει μπορεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα, Αλέξανδρος και Μαριάννα παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο περίπου τρία χρόνια μετά τον πολιτικό, έχοντας ως παρανυφάκι την κορούλα τους και με ελάχιστους καλεσμένους.

«Τον κάναμε την ίδια ημερομηνία με τον πολιτικό! Να μην έχουμε 67 ημερομηνίες να θυμόμαστε...», σχολίασε η ηθοποιός στο δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ ο Μάκης Τσέλιος, που σχεδίασε το νυφικό της, αποκάλυψε λεπτομέρειες για την προτετοιμασία.

Όπως είπε ο σχεδιαστής και καλός φίλος της ηθοποιού, η νύφη τον επισκέφθηκε στο ατελιέ του πριν από περίπου ένα μήνα και, μιας και ήξερε εξαρχής πώς ήθελε να είναι το νυφικό της, έκανε μόνο δύο πρόβες!

Κάνε κλικ στο βίντεο και δες όσα είπε για τον γάμο η Μαριάννα Τουμασάτου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top