«Ψηφίζουν» θέατρο αντί για τηλεόραση οι ηθοποιοί

Τι δηλώνουν για την κρίση στην μικρή οθόνη;

«Ψηφίζουν» θέατρο αντί για τηλεόραση οι ηθοποιοί

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην τηλεόραση λόγω της οικονομικής κρίσης μίλησαν στην κάμερα του Star γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί, που παρακολούθησαν την πρεμιέρα παράστασης αφιερωμένης στον Τζον Λένον και στoν φάκελο που κρατούσε το FBI γι αυτόν.

«Παρ όλη τη δύσκολη περ��οδο πιστεύω ότι ο χώρος της τέχνης έχει άνοδο και δεν το βλέπω μόνο από τα δικά μου θέατρα. Όπου πάω βλέπω κόσμο, ο κόσμος βρίσκει μια διέξοδο στην τέχνη και κυρίως στο θέατρο. Πάντα γινόταν αυτό σε δύσκολες περιόδους ο κόσμος κατέφευγε στο θέαμα», δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Τονίζοντας πως η τηλεόραση δεν είναι πλέον μέσο βιοπορισμού, η Ηρώ Μουκίου ανέφερε: «η τηλεόραση είναι κάτι παροδικό, αλλά το θέατρο είναι νομίζω η κανονική απασχόληση για μας τους ηθοποιούς... Στην τηλεόραση, στους μισούς χρωστάνε από τις παραγωγές τις προηγούμενες, ενώ οι άλλοι μισοί δεν έχουν δουλειά».

«Δεν εξαρτώμαι πλέον από καμία τηλεόραση, από τίποτα απολύτως μπορώ να σου πω», είπε ο Χάρης Ρώμας, που επί σειρά ετών έκανε τηλεοπτικές επιτυχίες και πρόσθεσε: «η δουλειά είναι το κέντρο της ύπαρξής μας γιατί είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε πραγματικά αυτό που κάνουμε, αλλά κατάλαβα μετά από πολλά χρόνια ότι υπάρχουν κι άλλες σταθερές που σε κρατάνε δυνατό στη ζωή κι αυτό είναι η αγάπη που την έχω κι είμαι πολύ καλά».



Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι ηθοποιοί στην κάμερα του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top