Η Καλομοίρα μας δείχνει on camera τα διδυμάκια της

«Μου έχουν αλλάξει τη ζωή», λέει συγκινημένη

Η Καλομοίρα μας δείχνει on camera τα διδυμάκια της
Η Καλομοίρα ήταν η πρώτη καλεσμένη σήμερα του πρωινού του ΑΝΤ1 και επεφύλασσε για τη Φαίη ΣΚορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ένα πολύ ωραίο δώρο για την πρεμιέρα, αφού μας σύστησε και επίσημα πια, on camera τους δύο άνδρες της ζωής της, τον Δημητράκη και τον Νικολάκη.
«Μ’ αρέσει που με βλέπουν στο δρόμο και μου ρωτάνε αν είναι δικά μου παιδιά. Μου αρέσει που είμαι μαμά, τους λατρεύω και τους δύο, μου έχουν αλλάξει τη ζωή», είπε το Καλομοιράκι.
Η… χαζομάμα Καλομοίρα παραδέχθηκε ότι μιλάει στα παιδάκια της και στα αγγλικά και στα ελληνικά, αλλά ευτυχώς έχει τη γιαγιά που τους μιλάει μόνο στα ελληνικά και έχει σκεφτεί από τώρα να τα πάει σε ελληνικό σχολείο.
Όσο για τα κιλά που κατάφερε να χάσει, η Καλομοίρα ήταν και πάλι αφοπλιστική.
«Όποιος λέει ότι έχασε τα κιλά με τον θηλασμό, λέει ψέματα. Χρειάστηκε πολύ δουλειά και μου πήρε πολύ χρόνο», παραδέχθηκε.
Μάλιστα τα πιτσιρίκια της μας τα σύστησε με τα πιτζαμάκια τους και τις πιπίλες τους και ήταν σκέτη γλύκα.
Όταν μάλιστα η Φαίη Σκορδά της είπε ότι μοιάζουν και τα δύο στον μπαμπά τους, η Καλομοίρα με το σκέρτσο και το νάζι της είπε ότι ο Νικολάκης μοιάζει σ’ εκείνη και στον μπαμπά της και ότι ο Δημητράκης μοιάζει με τον μπαμπά του και τον άλλο τον παππού.
«Ναι καλά, να μη σε στεναχωρούμε», είπε η Φαίη, αλλά η Καλομοίρα δεν κατάλαβε τίποτα.
Μάλιστα ως κλασική ελληνίδα μάνα, τα ντύνει τα αγόρια με τα ίδια ρούχα πάντα και κάνει τον διαιτητή όταν έχουν τους μικροτσακωμούς τους.
«Θέλω να είναι αγαπημένα και να είναι πολύ κοντά. Θα τρελαθώ αν δεν είναι», είπε το Καλομοιράκι, δείχνοντας από τώρα πόσο αγχωμένη μαμά είναι.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top