Πην. Αναστασοπούλου: «Ο Αλέξης Τσίπρας ξεχώριζε από το σχολείο. Ήταν έντονα πολιτικοποιημένος»

Τι είπε για τον έρωτα της και το γάμο;

Πην. Αναστασοπούλου: «Ο Αλέξης Τσίπρας ξεχώριζε από το σχολείο. Ήταν έντονα πολιτικοποιημένος»

​Για τον παλιό συμμαθητή της , Αλέξη Τσίπρα μιλά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τον έρωτα που βιώνει και πως επηρεάζει αυτό τη σιλουέτα της αλλά και το αν σκέφτεται το γάμο.

«Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν μεγαλύτερος από εμένα – εγώ ήμουν συμμαθήτρια με την αδελφή του – και ξεχώριζε από τότε καθώς ήταν έντονα πολιτικοποιημένος. Παιδί με δυναμικό χαρακτήρα φαινόταν από τότε ότι η ενασχόλησή του με την πολιτική αποτελούσε για εκείνον μονόδρομο» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

«Βρίσκω ωραίο να υπάρχουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική σκηνή, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανέναν, μικρό ή μεγάλο ηλικιακά, που να κάνει κάτι που να με εκφράζει».

Σχετικά με τη σιλουέτα της είπε αποκαλύπτοντας: «Όταν δουλεύω πολύ ή είμαι ερωτευμένη, δεν τρώω. Ναι είμαι ερωτευμένη, γι’αυτό δεν τρώω» και συμπλήρωσε:

«Ύστερα από πολλές δοκιμασίες στην προσωπική μου ζωή βρήκα έναν άνθρωπο που με κάνει να περνάω καλά και θέλει να είμαι ευτυχισμένη».

Τέλος, όσον αφορά στο γάμο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραδέχτηκε: «Με έχω φανταστεί με νυφικό, άλλωστε κοριτσάκι είμαι κι εγώ και θέλω πολλά-πολλά παιδιά. Το ότι ήμουν μοναχοπαίδι, δεν το συνήθισα ποτέ…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top