ΒΟΜΒΑ στο Hollywood: Τα βρόντηξε ο Charlie Hunnam από τις «50 αποχρώσεις του γκρι»!

Ποιος θα πάρει τη θέση του στην πολυαναμενόμενη ταινία;

ΒΟΜΒΑ στο Hollywood: Τα βρόντηξε ο Charlie Hunnam από τις «50 αποχρώσεις του γκρι»!

Η επιλογή του Charlie Hunnam για τον ρόλο του αισθησιακού και μυστηριώδη Christian Grey στην κινηματογραφική μεταφορά του best seller «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» προκάλεσε έκπληξη και πολλές αντιδράσεις. Και τώρα ο νεαρός ηθοποιός αποφάσισε να πετάξει στα σκουπίδια τη μεγάλη του ευκαιρία και να παραιτηθεί από το καστ της ταινίας.

grey1.jpg
Ο λόγος; Δεν προλαβαίνει το αγόρι καλέ. Έχει δουλειές με φούντες στην τηλεόραση, μιας και πρωταγωνιστεί στη σειρά «Sons of Anarchy» και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου του Christian Grey.

«Οι δημιουργοί της ταινίας “Οι 50 αποχρώσεις του γκρι” και ο Charlie Hunnam συμφώνησαν να βρουν άλλον πρωταγωνιστή για την ταινία, εξαιτίας του μεγάλου φόρτου εργασίας του κυρίου Hunnam που δεν του επιτρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον ρόλο του Christian Grey», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της Universal.

grey2.jpggrey3.jpg

Χρειάστηκε μόλις ένας μήνας για να καταλάβει ο 33χρονος ηθοποιός ότι δε�� μπορεί να τα βγάλει πέρα, όμως οι κακές γλώσσες λένε ότι η παραγωγή επηρεάστηκε από τις έντονες αντιδράσεις των θαυμαστών του βιβλίου που έλεγαν ότι ο Hunnam δεν είναι αρκετά sexy για τον ρόλο.

grey4.jpg
Ποιος θα είναι εκείνος που θα πάρει τώρα τη θέση του; Φήμες θέλουν τον Robert Pattinson να είναι το φαβορί, με τους παραγωγούς να τον έχουν ήδη προσεγγίσει.

grey5.jpg

Τώρα τι θα απαντήσει ο Robert θα το δούμε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top