Την γλίτωσε ο Justin Bieber για το… φτύσιμο στο γείτονά του

Δεν είναι παράνομο έκρινε το δικαστήριο

Την γλίτωσε ο Justin Bieber για το… φτύσιμο στο γείτονά του

Αθώο έκρινε το δικαστήριο τον Justin Bieber για τη… ροχάλα που έριξε σε γείτονά του, αλλά και για το γεγονός ότι έτρεχε με το αυτοκίνητό του στα στενά της γειτονιάς του.

bieber2.jpg

Ο δικαστής χαρακτήρισε τις πράξεις του super star ανώριμες, τόνισε όμως ότι δεν είναι παράνομες και τον άφησε να επιστρέψει στο σπιτάκι του.

Το επεισόδιο με τον γείτονα του Justin Bieber, συνέβη τον περασμένο Μάρτιο, όταν το ποπ… είδωλο τσακώθηκε μαζί του γιατί του έκανε παρατήρηση να μην τρέχει σαν τρελός στους δρόμους της γειτονιάς.

bieber3.jpg

Σύμφωνα μάλιστα με τον γείτονα, ο Justin τον έφτυσε στο πρόσωπο και σε έξαλλη κατάσταση τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει.

Ο γείτονας μάλιστα έφτασε στο σημείο να φυλάξει τα… σάλια του τραγουδιστή για να αποδείξει τις κατηγορίες του, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να διατάξει ο δικαστής της δίωξή του.

bieber4.jpg

Πάντως δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί του Justin Bieber. Τα επεισόδια με παπαράτσι και θαυμάστριες είναι πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό, αν και ο ίδιος δεν δίνει σημασία στις ανησυχίες των δικών του ανθρώπων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top