Τέρμα η εξοχή: πίσω στο παλάτι William, Kate και παιδί!

Έκαναν ανακαίνιση και επιστρέφουν στο «φτωχικό» με τα 20 δωμάτια

Τέρμα η εξοχή: πίσω στο παλάτι William, Kate και παιδί!

Στο «φτωχικό» τους με τα 20 δωμάτια, όπου γίνονταν εργασίες ανακαίνισης από το Καλοκαίρι, επιστρέφουν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, που βρίσκονται στην τελική ευθεία για την «πριγκιπική» βάφτιση!

Έχοντας στην αγκαλιά τον περίπου 3 μηνών George Alexander Louis, ο πρίγκιπας και η δούκισσα του Cambridge θα μετακομίσουν εντός των ημερών στο διαμέρισμα Α1 του παλατιού του Kensington, αφήνοντας πίσω τους την εξοχική κατοικία της οικογένειας Middleton στο Bucklebury.

kensington1.jpg

Την ανακαίνιση του διαμερίσματος (αν και με 20 δωμάτια το λες και... πολυκατοικία) -το οποίο ανήκε στην πριγκίπισσα Margaret μέχρι τον θάνατό της, το 2002- λέγεται πως επιμελήθηκε προσωπικά η Kate Middleton, που έχει σπουδές στην ιστορία της Τέχνης.

Έμπνευση για την 31χρονη δούκισσα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, αποτέλεσε το παλάτι Amalienborg της Κοπεγχάγης, στο οποίο το ζευγάρι ξεναγήθηκε από την πριγκίπισσα Mary κατά την επίσκεψή του στην Δανία.

kensington2.jpg

«Είναι ένας συνδυασμός “κλασσικής” επίπλωσης και μοντέρνας τέχνης», δήλωσε άνθρωπος από το παλάτι, την ώρα που πληροφορίες λένε ότι η ανακαίνιση κόστισε πάνω από 1,5 εκατομμύρια ευρώ!

Στο μεταξύ, εργασίες ανακαίνισης γίνονται και στο εξοχικό του William και της Kate, το Anmer Hall.
Αμ, πώς; Με το παλιό στυλ θα έμενε η γεωργιανού τύπου έπαυλη με τα 10 δωμάτια;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top