Ακούστε: η Ειρήνη Παπαδοπούλου τραγουδάει Φοίβο!

«Και Τι Δεν Θα ‘Δινα» ο τίτλος της συνεργασίας τους

Ακούστε: η Ειρήνη Παπαδοπούλου τραγουδάει Φοίβο!

«Και Τι Δεν Θα ‘Δινα» τραγουδάει η Ειρήνη Παπαδοπούλου, σε στίχους και μουσική Φοίβου και το νέο hit... μόλις κυκλοφόρησε!

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ_ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΘΑ 'ΔΙΝΑ.jpgΗ ταλαντούχα τραγουδίστρια -την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «X Factor» και την έχουμε δει στο πλευρό γνωστών καλλιτεχνών- τραγουδά μία uptempo μπαλάντα του συνθέτη των επιτυχιών.

«Με το team του Φοίβου είχαμε γνωριστεί πριν πολλά χρόνια, όταν ήμουν στο “Thalassa” με τη Δέσποινα Βανδή. Τότε τους είχα ζητήσει να με έχουν στα υπόψιν, οπότε και περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήρθε πολύ γρήγορα. Όταν με πήραν από τη “Spicy” είχε περάσει τόσος καιρός που πλέον δεν είχα καν στο μυαλό μου ότι θα μπορούσε να συμβεί. Είχα πολύ άγχος και πρωτού πάω και μετά και κατά τη διάρκεια του στούντιο», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ειρήνη και κατέληξε: «περίμενα ότι θα κάναμε μια συνάντηση και θα μου έδιναν κάτι να το μελετήσω. Αντ' αυτού, μου λένε “αυτό είναι το κουπλέ, αυτή η μελωδία, πάμε”. Ίδρωνα, ξεΐδρωνα, τα είχα πάθει όλα. Νόμιζα ότι είχε κλείσει η φωνή μου από το άγχος».

Κάνε κλικ στο βίντεο και άκουσε το «Και Τι Δεν Θα ‘Δινα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top