Ben Affleck: Ο νέος Batman απαντά στις αρνητικές αρνητικές που δέχθηκε για τη νέα του ταινία

"Ο πιο δύσκολος και όμορφος ρόλος είναι εκείνος του πατέρα" λέει

Ben Affleck: Ο νέος Batman απαντά στις αρνητικές αρνητικές που δέχθηκε για τη νέα του ταινία

O νέος Μπάτμαν Μπεν Άφλεκ μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον για το κύμα αντιδράσεων που αναπτύχθηκε σε μπλογκς και social media.

«Δεν μπορείς να με κρίνεις πριν κυκλοφορήσει η ταινία. Είμαι μεγάλο παιδί και μπορώ να διαχειριστώ κάθε κομπλεξικό και τ' αντιμετωπίζω τους αυτά» είπε ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood.

Οι παραγωγοί προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν δείχνοντάς του παλαιότερες αντιδράσεις των φανς της ταινίας απέναντι σε άλλους υποψήφιους ηθοποιούς για το ρόλο.

«Δεν θα πω ονόματα, αλλά διάβασα μέχρι και : “Σκοτώστε τον!” για ηθοποιό. Εγώ είδα την πρώτη ανακοίνωση “Ο Μπέν Άφλεκ θα υποδυθεί τον Μπατμαν ¨ .. Ένα μεγάλο « Όχιιιιιιι”

Δεν τον αγγίζουν οι αρνητικές κριτικές. Ο πιο όμορφος και δύσκολος ρόλος για εκείνον είναι του πατέρα. Η Βάιολετ Αν, η Σεραφίνα Ρόουζ και ο Σάμουελ Γκάρνερ Άφλερκ , τον κάνουν τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου.

“Όταν τα παιδιά μου ήταν μωρά ήταν τόσο όμορφα και όταν βλέπεις τις φωτογραφίες που ήταν μωρά έλεγα στην γυναίκα μου ήταν άσχημα τότε” ανέφερε και πρόσθεσε: «Οδηγούσα όλη μου τη ζωή πιστεύοντας πως είμαι πιο έξυπνος από τις γυναίκες και μετά έκανα παιδιά και δεν μπορούσα να είμαι πιο λάθος. Ο γιος μου τρέχει στους τοίχους . οι κόρες μου τους αρέσει να χτίζουν πράγματα , να διαβάζουν!»

Ο νέος Μπάτμαν είναι 41 χρόνων και δεν φοβάται τον χρόνο.

Όπως δήλωσε έχει ήδη ετοιμάσει μια κουνιστή πολυθρόνα για να απολαύσει τα γεράματα του μαζί με την σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top