ΔΕΣ τον κούκλο γιο του Clint Eastwood με τους κοιλιακούς στη φόρα

Ποζάρει για γνωστό περιοδικό σαν επαγγελματίας μοντέλο

ΔΕΣ τον κούκλο γιο του Clint Eastwood με τους κοιλιακούς στη φόρα

Αν δεν το γνωρίζετε ο Clint Eastwood έχει έναν κούκλο γιο, τον 27χορνο Scott από το γάμο του με την αεροσυνοδό Jaclyn Reeves.

Στο τεύχος Οκτωβρίου λοιπόν, του περιοδικού «Town & Country», ο γοητευτικός γιος του ηθοποιού ποζάρει χωρίς να φορά το πουκάμισό του, ανεβάζοντας επικίνδυνα τη θερμοκρασία στα ύψη.

clint1.jpg

Ο Scott παρά το γεγονός ότι έχει έναν διάσημο πατέρα δεν θεώρησε ποτέ τίποτα στη ζωή του δεδομένο.

«Οι άνθρωποι κατά καιρούς υπέθεταν ότι τα είχα όλα στο χέρι, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Προσπαθούσα να τα καταφέρω μόνος μου», είπε στη συνέντευξή του.

clint2.jpg

Ο 27χρονος καλλονός άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο όταν ήταν ακόμα φοιτητής και αργότερα, επειδή το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά, ασχολήθηκε με την υποκριτική.

Στα πρώτα του βήματα μάλιστα τον βοήθησε αρκετά ο πατέρας του, αφού του έδωσε μικ��ούς ρόλους στις ταινίες «Οι σημαίες των προγόνων μας» και «Gran Torino».

clint3.jpg

Ο ίδιος πάντως όπως λέει, θέλει ότι κάνει να είναι αποτέλεσμα των δικών του κόπων.

clint4.jpg

«Θέλω να είμαι ο κύριος του εαυτού μου και όχι ένας pop star της πλάκας. Θέλω να γίνω ένας στιβαρός πρωταγωνιστής. Ο πατέρας μου μου έχει πει να λέω πάντα την αλήθεια. Ο μοναδικός τρόπος για να το πετύχεις αυτό στην τέχνη είναι μέσα από τις εμπειρίες που παίρνεις από τη ζωή και την ικανότητά σου να λες ιστορίες», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top