Καυτά όνειρα για τον Brad Pitt κάνει η Madonna

Τι… «πικάντικο» δώρο της έκαναν οι φίλες της για τα γενέθλιά της

Καυτά όνειρα για τον Brad Pitt κάνει η Madonna

Μπορεί η Madonna να έχει δώσει συνεντεύξεις από το Vanity Fair μέχρι τους New Yprk Times, όμως στους θαυμαστές της αποφάσισε να κάνει τις πιο καυτές της αποκαλύψεις.

Έτσι κάνοντας live chat στο Redditt, η βασίλισσα της ποπ αποκάλυψε σε όλους ότι ένας άνδρας έχει στοιχειώσει τα όνειρά της και δεν είναι άλλος από τον Brad Pitt.

madonna1.jpgmadonna2.jpg

Τον είδε λέει τον super star μαζί της στο κρεβάτι και μάλιστα ανάμεσά τους ήταν και ένα ξανθό μωρό!

Ότι, τι δηλαδή; Madonna και Brad βρέθηκαν μαζί στο ίδιο κρεβάτι και από αυτή την… ένωση προέκυψε και μωρό;

madonna3.jpg

Πάντως η Madge φρόντισε να ζητήσει συγγνώμη από την Angelina Jolie που έχει ερωτικές φαντασιώσεις με τον καλό της και συνέχισε τις πιπεράτες αποκαλύψεις στους αγαπημένους της θαυμαστές.

Σαν παλιά καραβάνα λοιπόν που είναι, όταν την ρώτησαν ποιο ήταν το καλύτερο δώρο που πήρε για τα γενέθλιά της, εκείνη τους άφησε όλους ά��ωνους λέγοντας ότι της χάρισαν μια γυάλινη πίπα μαριχουάνας σε σχήμα ανδρικού μορίου!

madonna4.jpg

Η πολυάσχολη Madonna εξομολογήθηκε ακόμα ότι εύχεται μια συνεργασία με τους Daft Punk και μάλιστα περιμένει κολλημένη πάνω από το τηλέφωνο την απάντησή τους, ενώ όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που της λείπει περισσότερο, απάντησε ο ύπνος.

madonna5.jpg

Μάλιστα όπως είπε, επειδή ακριβώς δεν κοιμάται αρκετά, σε μια συναυλία της είχε χαιρετήσει το κοινό, αναφέροντας λάθος πόλη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top