Οι φίλοι του Liam Hemsworth του λένε να χωρίσει από την Miley Cyrus!

Φοβούνται πως η συμπεριφορά της, θα βλάψει την καριέρα του

Οι φίλοι του Liam Hemsworth του λένε να χωρίσει από την Miley Cyrus!

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες, η προκλητική και άκρως αντιαισθητική εμφάνιση της Miley Cyrus στα MTV VMAs, με πολλούς να την κατακρίνουν και να θεωρούν πως η 20χρονη τραγουδίστρια έχει ξεφύγει για τα καλά.

liam1.jpg
Μ΄αυτά και μ΄αυτά, στο κέντρο βρίσκεται και ο αρραβωνιαστικ��ς της πάλαι ποτέ «Hannah Montana», με τους φίλους του, να του λένε πως καλό είναι να τη χωρίσει, μιας και η άκρως ακατάλληλη συμπεριφορά της, θα βλάψει την καριέρα του.

miley1.jpg
Βλέπετε, ο 23χρονος Liam αυτή την περίοδο βρίσκεται στα πάνω του, πρωταγωνιστώντας στη σειρά «Hunger Games», με την καριέρα του να έχει πάρει την ανιούσα.

Η καριέρα της Miley Cyrus πάλι, όχι μόνο δεν βρίσκεται στα πάνω της, αλλά δέχεται και σφοδρή κριτική με τις προκλητικές της εμφανίσεις. Φίλοι, γνωστοί, συνάδελφοι και fans, έχουν απογοητευτεί από το νέο look της και δεν την αναγνωρίζουν.

Όσο για τον Liam; Φαίνεται πως κάνει μεγάλη προσπάθεια να το διαχειριστεί όλο αυτό. Οι δυο τους, είχαν χωρίσει για ένα διάστημα και πρόσφατα επανασυνδέθηκαν. Έλα όμως που μετά την επανασύνδεση η Miley έγινε άλλος άνθρωπος.

Φίλοι του 23χρονου ηθοποιού πάντως, λένε πως παρόλο που νοιάζεται για εκείνη και την αγαπά, του είναι δύσκολο να αποδεχτεί τον καινούργιο της εαυτό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top