Σοκ: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο Μιχάλης Ασλάνης

Xάπια και... ένα σημείωμα στο σπίτι του σχεδιαστή

Σοκ: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο Μιχάλης Ασλάνης

Πρώτη δημοσίευση:14:40

Νεκρός βρέθηκε ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης στο σπίτι του στο Κολωνάκι, Σκουφά 21, λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, βρέθηκε ποσότητα χαπιών στο μπάνιο και στο κρεβάτι του, αλλά και ένα σημείωμα, που ο ίδιος είχε γράψει. Δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας. Η ιατροδικαστική εξέταση θα λύσει το μυστήριο.

Αυτή την ώρα, στο διαμέρισμα του στη Σκουφά στον τρίτο όροφο βρίσκεται κλιμάκιο αστυνομικών της ασφάλειας για να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία της υπόθεσης και να διερευνήσουν τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία, ενώ οι άνθρωποι και οι συνεργάτες του γνωστού σχεδιαστή ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που έχει συμβεί.

Το star.gr επικοινώνησε με το ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη, και παρά το γεγονός ότι κανένας από τους υπαλλήλους του δεν επιβεβαίωσε αρχικά την τραγική είδηση, η συγκίνηση στον τόνο της φωνής τους ήταν φανερή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top