Όλο το παρασκήνιο: Χαμός με την ακύρωση της εμφάνισης του Παντελίδη

Συναυλία φιάσκο λόγω ΣΔΟΕ;;

Όλο το παρασκήνιο: Χαμός με την ακύρωση της εμφάνισης του Παντελίδη

Εδώ Παντελίδης, εκεί Παντελίδης..που πήγε τελικά ο Παντελίδης;;;

Περισσότεροι από 4.500 θεατές γέμισαν την Ερέτρια το περασμένο Σάββατο το βράδυ, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Παντελή Παντελίδη με την Πάολα, αλλά στο τέλος η συναυλία κατέληξε σε φιάσκο.

Ο Παντελίδης δεν εμφανίστηκε ποτέ με αποτέλεσμα ο κόσμος να γκρινιάζει και αρκετοί ήταν αυτοί που σηκώθηκαν και έφυγαν. Η Πάολα εμφανίστηκε κανονικά και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για έξι ολόκληρες ώρες!

Το ερώτημα είναι ένα "γιατί οι διοργανωτές, διαφήμισαν τόσο πολύ τον Παντελή Παντελίδη, αφού δεν εμφανίστηκε ποτέ";; Απλά και μόνο για να μαζευτεί κόσμος και να.. φύγει;

Πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για «γκάφα» των διοργανωτών με στόχο το μεγαλύτερο κέρδος από τα εισιτήρια, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως ακυρώθηκε η εμφάνιση του Παντελίδη, λόγω του ΣΔΟΕ, που βρέθηκε από τις 23.00 το βράδυ στην συναυλία πριν την έναρξη και ξεσκόνισε εισιτήρια, συμβόλαια και αν έχουν κοπεί αποδείξεις στα τραπέζια.

Η επίσημη απάντηση του Προέδρου είναι ότι ο Παντελής Παντελίδης έφυγε ξαφνικά για την Κύπρο και ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στην συναυλία...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top