ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η Αίγυπτος καιγόταν και ο Amr Diab τραγουδούσε σε.. ημίγυμνες στη Μύκονο

Διέψευσε την εμφάνισή του- Ένα τατουάζ τον πρόδωσε

​Στις 17 Αυγούστου 2013, την προτελευταία ημέρα της πιο αιματοβαμμένης εβδομάδας στη σύγχρονη ιστορία της Αιγύπτου, όπως σας γράψαμε στο star.gr, ο πιο διάσημος τραγουδιστής, ονόματι Amr Diab διασκέδαζε Έλληνες και Άραβες πελάτες του NAMMOS στη Μύκονο με αφορμή τα 10 χρόνια της λειτουργίας του. Το ίδιο βράδυ, δηλαδή, που το αίμα ήταν ακόμα νωπό στους δρόμους του Καίρου, ο Amr Diab συμπεριφερόταν σαν να μην τρέχει κάστανο, λέγοντας καψουροτράγουδα για απελπισμένους έρωτες.

gunmes.jpg
Πως σχολίασε ο αραβικός τύπος αυτή την κίνηση του καλλιτέχνη

«Ο Amr Diab σε συναυλία με γυμνές παρά την τραγωδία της Αιγύπτου» ήταν ο τίτλος, ενώ πρώτο θέμα ήταν τα γυμνά χρυσά κορίτσια της Μυκόνου.

aiguptos.jpg
ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ: Κατέβασαν τα βίντεό του στο Youtube- Διέψευσαν την εμφάνισή του στη Μύκονο

Με το που δημοσιοποιήθηκε το γεγονός καταβλήθηκε προσπάθεια να διαψευστεί, όπως αποκάλυψε στο προσωπικό της blog η Μαρία Καρχιλάκη. Η πλευρά του καλλιτέχνη ισχυρίστηκε ότι η εμφάνιση ακυρώθηκε, η προκαταβολή επεστράφη και πως τα βίντεο που τον εμφάνιζαν να τραγουδά σε πάρτι με γυμνές ήταν από παλαιότερη συναυλία. Φρόντισε, μάλιστα, να τα μπλοκάρει. Και το YouTube, πράγματι, τα κατέβασε.

Τον πρόδωσε το τατουάζ του

Ένα ολοκαίνουργιο τατουάζ που χτύπησε ο τραγουδιστής τον πρόδωσε και ο κόσμος κατάλαβε πως εμφανίστηκε στη Μύκονο και ότι δεν ήταν ψευδής η είδηση.

Το φαινόμενο Amr Diab

Θεωρείται μουσικό φαινόμενο, καθώς έχει δημιουργήσει δικό του στυλ αναμειγνύοντας δυτικούς με αραβικούς ρυθμούς. Από το δισκογραφικό του ντεμπούτο το 1983 μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περί τα 8.000.000 άλμπουμ παγκοσμίως. Το πιο γνωστό του τραγούδι είναι το Tamally Ma’ak το οποίο έχει διασκευαστεί σε πολλές γλώσσες, ανάμεσά τους και τα ελληνικά (Λευτέρης Πανταζής).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top