Αποκλειστικό: Θα παρουσιάσει πρωινό η Ευγενία Μανωλίδου;

Τι δήλωσε η ίδια στο Star

Απέκλεισε την παρουσίαση πρωινής εκπομπής, αλλά και του show «Ι love my country» η Ευγενία Μανωλίδου.

H παρουσιάστρια αποκλειστικά στο Star, εξήγησε τους λόγους που απάντησε αρνητικά σε πρόταση που της έγινε από το κανάλι της Κάντζας.

«Έχει πολλές απαιτήσεις και τα γυρίσματα θα είναι όλη τη χρονιά στον αέρα. Είναι πολλά τα επεισόδια ��ια μένα, αλλά είναι τιμητική πρόταση. Είναι δύσκολο τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο να αναλάβω μια τέτοια δέσμευση . Εγώ ψάχνω καινούργια θέατρα, χώρους και καινούργια σχέδια, αλλά όχι κάτι τηλεοπτικό» είπε η Ευγενία.

Ενώ υπογράμμισε πως «αν είναι κάτι καλό και έχει σχέση με τη δουλειά μου και με το αντικείμενο μου μπορεί και να το σκεφτώ. Για πρωινό σε καμία περίπτωση. Δεν έχω δεχτεί πρόταση, αλλά δεν θα το έκανα. Έχω τη δουλειά μου και είμαι μια χαρά.».

Η Μανωλίδου με χαρά δήλωσε πως «αυτό που θέλω θα γίνει την Παρασκευή στο κηποθέατρο Παπάγου. Το φινάλε μιας μεγάλης περιοδείας. Τον χειμώνα θα προσπαθήσω να κάνω το δικό μου έργο. Εγώ γράφω μεγάλα συμφωνικά έργα».

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε στο Star η Ευγενία Μανωλίδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top