Δες τον σέξι αδερφό του Νίκου Γκάνου!

Πώς τα πάνε μεταξύ τους και γιατί καβγαδίζουν;

Δες τον σέξι αδερφό του Νίκου Γκάνου!

Τον 24χρονο αδερφό του, Μιχάλη, μας συστήνει ο Νίκος Γκάνος και μαζί μιλούν για την σχέση που έχουν αλλά και... τους καβγάδες τους!

«Οι περισσότεροι καβγάδες ήταν στην εφηβεία μας. Όταν ήμουν 14 έπαιρνα τα ρούχα του χωρίς να τον ρωτήσω, γιατί μου άρεσε ο τρόπος που ντυνόταν και εκείνος φώναζε ότι θα του τα ξεχειλώσω», λέει ο Μιχάλης, προσθέτοντας πως με τον αδερφό του δεν συζητούν πολύ για τα προσωπικά τους.

Πάντως, το σέξι κορμί του Νίκου δεν οφείλεται τόσο στο ότι ο αδερφός του είναι γυμναστής: «ο Νίκος γυμνάζεται από τα 19 του χρόνια. Εγώ τότε ήμουν μόλις 13, οπότε μάλλον εκείνος ήταν που με έκανε να αγαπήσω τη γυμναστική. Στην πορεία βέβαια εγώ ασχολήθηκα επαγγελματικά και τα τελευταία χρόνια γυμναζόμαστε μαζί», συνεχίζει ο 24χρονος.

Κι αν αναρωτιέσαι τι αδυναμία έχει ο Νίκος Γκάνος, ο αδερφός του το άνοιξε το στοματάκι του: όπως είπε, ο νεαρός τραγουδιστής δεν κρατιέται μακρια από τα γλυκά και, ειδικά, την σοκολάτα και, μάλιστα, έχουν τσακωθεί επειδή εκείνος έφαγε το τελευταίο γλυκό που υπήρχε στο ψυγείο!

gkanos.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top