ΔΕΙΤΕ πώς θα είναι το μωρό της Σολωμού με τον Μουζουράκη

Τι έπαθε η μητέρα της όταν είδε τον καλό της;

ΔΕΙΤΕ πώς θα είναι το μωρό της Σολωμού με τον Μουζουράκη

Καλεσμένη στο «Βράδυ» του Π. Κωστόπουλου ήταν την Πέμπτη η Μαρία Σολωμού και βρέθηκε μπροστά σε μια έκπληξη. Δυσάρεστη, ευχάριστη, θα σας γελάσουμε, το σίγουρο είναι ότι το κορίτσι μόλις την είδε έσκασε στα γέλια.

Η Μαρία λοιπόν έχει πει άπειρες φορές ότι δεύτερο παιδί δεν πρόκειται να κάνει. Οπότε τον junior Μουζουράκη δεν πρόκειται να τον δούμε, τουλάχιστον όσο εκείνος είναι ζευγάρι με τη Σολωμού.

Επειδή όμως ο Π. Κωστόπουλος θέλει πολύ να διαιωνιστεί το… είδος. Είπε να της δείξει πώς θα είναι το υποτιθέμενο μωρό της με τον τραγουδιστή, μήπως και της ξαναξυπνήσει το μητρικό φίλτρο.

Έδειξε λοιπόν ένα video με το πώς θα είναι αυτό το μωρό και φυσικά το αποτέλεσμα ήταν άκρως χιουμοριστικό σε σημείο η ηθοποιός να έχει σκάσει στα γέλια. Πάντως γνώμη ο παρουσιαστής δεν της άλλαξε.

«Τι κρίμα που δεν το ζήσαμε αυτό…», είπε η ηθοποιός, η οποία δεν παρέλειψε να μας αποκαλύψει και πώς αντέδρασε η μητέρα της μόλις έμαθε ότι η κορούλα της έχει δεσμό με τον Μουζουράκη.

«Η μάνα μου έπαθε εγκεφαλικό. Τότε ο Πάνος έπαιζε στους “4” και τον έβλεπε. Εγώ δεν της το είχα πει, ούτε το είχε διαβάσει. Η μάνα μου έχει μια μαντική ικανότητα. Το μυρίστηκε ότι κάτι τρέχει. Αλλά εμένα δε μου λέει τίποτα. Λέει τριγύρω. “Θα πεθάνω, θα πεθάνω”. Η πρώτη εντύπωση που δίνει ο Πάνος σε πολλούς ανθρώπους είναι ότι είναι αλκοολικός – ναρκομανής, οπότε όλο αυτό δημιούργησε μια απίστευτη σύγχυση στη μητέρα μου», αποκάλυψε.

Αφού σου λέει η γυναίκα περιμένει πότε θα της πει η κόρη της ότι χώρισε. Τόσο πολύ τον έχει συμπαθήσει τον Μουζουράκη. Αλλά η Σολωμού δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αφήνει τη… μανούλα να αγχώνεται. Εκείνη περνάει ζάχαρη και δεν το κρύβει.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top