Η Lady Gaga γυμνή για τα μάτια των… θαυμαστών της

Έγινε καλά και ξεκίνησε πάλι τα ίδια

Η Lady Gaga γυμνή για τα μάτια των… θαυμαστών της

Η Lady Gaga επέστρεψε πιο… παράξενη από ποτέ. Με την αγωνία των θαυμαστών της να πιάνει κόκκινο, αναμένοντας την κυκλοφορία του νέου της album ARTPOP στις 11 Νοεμβρίου, η Lady Gaga κάνει ότι μπορεί για να τους κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον.

Μόλις έβγαλε στη φόρα λοιπόν τη φωτογραφία από το εξώφυλλο του πρώτου της single με τίτλο «Applause». Στη φωτογραφία λοιπόν αυτή το πρόσωπο της Lady Gaga είναι βαμμένο άσπρο, ενώ είναι πασαλειμμένη με διάφορα χρώματα, σαν να είναι ένα έργο τέχνης.

lady gaga1.jpg

Μάλιστα μέσω Twitter ενημέρωσε τα… τερατάκια της ότι το πρώτο της single θα βγει στις 19 Αυγούστου, ενώ την ανακοίνωση την συνόδευσε και με μια άκρως φουτουριστική της φωτογραφία, στην οποία ποζάρει εντελώς γυμνή.

Η Lady Gaga σε συνέντευξή της μίλησε και για την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε και η οποία την έκανε να ακυρώσει και την περιοδεία της.

lady gaga2.jpg

«Έκανα ένα χειρουργείο για κάταγμα λεκάνης. Υπήρχε μια τεράστια τρύπα στο μέγεθος ενός τέταρτου στη λεκάνη μου και ο χόνδρος κρεμόταν. Ο χειρουργός μου είπε ότι αν είχα κάνει μία ακόμα συναυλία θα έπρεπε να κάνω πλήρης αντικατάσταση ισχίου», είπε, τονίζοντας ότι είναι ενθουσιασμένη που επιστρέφει στις live εμφανίσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top