H Μις Αμερική που κατάφερε να… «ταπώσει» τους κριτές

Η προσωπική της ιστορία που συγκίνησε τους Αμερικανούς

H Μις Αμερική που κατάφερε να… «ταπώσει» τους κριτές

Η 23χρονη Λόρα Κέπελερ από του Γουισκόνσιν είναι η καλλονή που στέφθηκε φέτος Μις Αμερική.

Η Λόρα είχε από νωρίς ξεχωρίσει τόσο για την εξυπνάδα της, όσο και για το ταλέντο της, αφού έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο τραγούδι με ειδίκευση στην όπερα!!!

Αυτό όμως που έκανε τους κριτές να την… παραδεχθούν ήταν όταν χωρίς… φόβο και με πολύ πάθος απάντησε σε μια ερώτησή τους για το αν οι υποψήφιες θα πρέπει να εκδηλώνουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.

«Η Μις Αμερική εκπροσωπεί όλους τους πολίτες, πιστεύω λοιπόν ότι το μήνυμα για τους υποψήφιους πολιτικούς είναι ότι πρέπει κι εκείνοι να εκπροσωπούν όλους τους πολίτες. Σ’ αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία πρέπει όλοι να κοιτάμε τις ανάγκες των Αμερικανών», τους απάντησε.

Μάλιστα η Λόρα είχε ξεχωρίσει από την αρχή και με το βίντεο που είχε φτιάξει για να παρουσιάσει τον εαυτό της. Σε αυτό σχημάτισε τη λέξη Γουισκόνσιν και είπε κάτι για κάθε γράμμα.

Η Μις Αμερική πλέον θέλει τώρα να πάρει το πτυχίο της στη λογοθεραπεία, ενώ έχει ιδρύσει και μια οργάνωση που υποστηρίζει τα παιδιά που οι γονείς τους είναι στη φυλακή.

Κίνητρο για να ιδρύσει την οργάνωση αυτή ήταν το προσωπικό της βίωμα, αφού αποκάλυψε στους κριτές των καλλιστείων ότι και ο δικός της πατέρας είχε μπει στη φυλακή για ενάμιση χρόνο.

Μάλιστα η Λόρα συμβούλεψε όσα παιδιά περνούν μια τέτοια περιπέτεια, να στέκονται στο πλευρό των γονιών τους.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top