Rihanna: Το έριξε στο… τσιμπούσι!-πού τα βάζει δεν ξέρουμε

Καταβρόχθισε pop corn, ήπιε και τις μπυρίτσες της!

Rihanna: Το έριξε στο… τσιμπούσι!-πού τα βάζει δεν ξέρουμε
«The only girl in the world» που τρώει και δεν παχαίνει παίζει να είναι η Rihanna! Η 23χρονη τραγουδίστρια, όχι μόνο δεν στερείται το φαγητό, αλλά του δίνει και καταλαβαίνει.

Απόδειξη; τα pop corns που καταβρόχθισε και οι μπυρίτσες που ήπιε κατά τη διάρκεια αγώνα του NBA μεταξύ των Los Angeles Clippers και των Miami Heat, τον οποίο και παρακολούθησε από κοντά.

Ντυμένη casual, με jean, φουτεράκι και καπέλο παραλλαγής, η RiRi ήταν στα καλύτερα της. Και σωματικά αλλά και ψυχολογικά.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η διάσημη σταρ βρίσκεται σε πολύ μεγάλα κέφια, ενώ το κορμί της είναι πιο αδύνατο από ποτέ, σε σχέση με παλαιότερες φωτογραφίες της.

Tο «κακό» σε όλα αυτά είναι πως εκείνο το βράδυ λάμβανε χώρα και η τελετή για τα βραβεία «Peoples Choice», στα οποία η Rihanna κέρδισε το βραβείο της «Καλύτερης R&B τραγουδίστριας».
Ωστόσο όχι μόνο δεν πήγε να το παραλάβει, αλλά προτίμησε να ρίξει «Χ» στους θαυμαστές της, για να παρακολουθήσει τον αγώνα του NBA.

Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά στη συνέχεια, δεν έκανε καν τον κόπο να στείλει ένα μήνυμα μέσω Twitter, ώστε να ευχαριστήσει τους εκατομμύρια fans της που την επέλεξαν.

Πάντως… τελευταία όλο στα γήπεδα γυρίζει η RiRi. Λέτε να έχει κάνα καινούργιο amore αθλητή και να μην το έχουμε πάρει –ακόμα- χαμπάρι;
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top