ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ο πρωταγωνιστής του «Glee», με σημάδια από βελόνες στις φλέβες

Σημάδι του εθισμού του στην ηρωίνη, που τον οδήγησε στο θάνατο

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ο πρωταγωνιστής του «Glee», με σημάδια από βελόνες στις φλέβες

Πρώτη ανάρτηση: 19/07/2013 09:30

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μια εβδομάδα μετά τον τραγικό θάνατο του πρωταγωνιστή του «Glee», Cory Monteith.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, ο 31χρονος που ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά, έφυγε από τη ζωή λόγω υπερβολικής χρήσης ουσιών, και βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

corry1.jpg
Μάλιστα, η κοπέλα του Lea Michelle, οι φίλοι αλλά και οι συμπρωταγωνιστές του στη σειρά, γνώριζαν καλά τον εθισμό του, και προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν.

Στις παρακάτω εικόνες που τραβήχτηκαν το 2012, ο εθισμός του Monteith διακρίνεται ξεκάθαρα στο χέρι του.

corry3.jpg
Όπως θα δείτε κι εσείς, οι φλέβες του είναι τρυπημένες, σημάδι πως έκανε κανονικά χρήση ηρωίνης.

Οι παπαράτσι τότε, τον είχαν τσακώσει παρέα με τη φίλη του Lea Michelle, κατά τη διάρκεια μεσημεριανού τους δείπνου, και την προσοχή τους είχαν τραβήξει τα σημάδια στο δεξί του χέρι, που «μαρτυρούσαν» τον εθισμό του.

corry4.jpg
Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ:

Η 26χρονη Lea Michelle, γνώριζε τον εθισμό του 31χρονου Cory. Τον στήριζε, και ήταν εκείνη που βρέθηκε δίπλα του όταν τον Απρίλιο μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης.

Μάλιστα, πλέον η Lea Michelle έχει αναλάβει τα διαδικαστικά για την κηδεία του συντρόφου της, ενώ όσο εκείνος ζούσε, φρόντιζε να τον προστατέψει από τα «πιράνχας» του Hollywood, ώστε να μην γίνει ευρέως γνωστός ο εθισμός του, και τον αποκλείσουν από παντού.

Δυστυχώς όμως, στο ταξίδι του στον Καναδά, δεν μπορούσε να τον προστατέψει, μιας και ο Cory ξέφυγε του ελέγχου της, με αποτέλεσμα να ξαναπέσει στα ναρκωτικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top