Η Kim Kardashian τα πέταξε όλα μπροστά στον… κολλητό της

Ήθελε να τεστάρει τη… σεξουαλικότητά του

Η Kim Kardashian τα πέταξε όλα μπροστά στον… κολλητό της

Να δούμε τι άλλο θα κάνει η Kim Kardashian για να βγάλει χρήματα. Στο τελευταίο επεισόδιο του reality, όπου πρωταγωνιστεί η Kim έβαλε τα μεγάλα μέσα για να αποδείξει στον τότε σύζυγό της Chris Humphries, ότι ο κολλητός της δεν είναι gay.

Είχε φαγωθεί ο Chris ότι ο φίλος της καλής του είναι ομοφυλόφιλος και μάλιστα τον είχε ρωτήσει και μέσα στα μούτρα του, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση.

Κι επειδή τον ρωτούσε και τον ξαναρωτούσε, είπε η κοπέλα να κάνει ένα τεστάκι για να του αποδείξει ότι κάνει λάθος. Πήγε λοιπόν για ψώνια με τον φίλο της και άρχισε να γδύνεται μπροστά του για να δοκιμάσει και καλά κάποια ρούχα.

Αυτό που σκεφτόταν όμως στην πραγματικότητα ήταν ότι κανείς άνδρας μέχρι τώρα δεν μπόρεσε να πάρει τα μάτια του από το πληθωρικό της στήθος και τις ζουμερές καμπύλες της.

Συμπέρασμα πάντως δεν έβγαλε η τηλ��περσόνα, γιατί ο κολλητός της με το που την είδε να γδύνεται πήρε το βλέμμα του από πάνω της. Και λέμε ότι δεν έβγαλε συμπέρασμα, γιατί μετά το τεστ που έβαλε στο φίλο της, είπε ότι μπορεί να μην κοίταξε το στήθος της, από ευγένεια.

Πάντως η Kim και ο Chris έκαναν τον άνθρωπο να νιώθει τόσο άσχημα, που για να τους αποδείξει ότι δεν είναι gay, μέχρι και γυναίκα τους πήγε για να δειπνήσουν όλοι μαζί.

Και μπορεί η Kim να έχει τις αμφιβολίες της, ο Chris πάντως το είχε σίγουρο και δεν του πολυάρεσε και η πολλή παρέα μαζί του.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top