Παρασκήνιο: ποιά τραγουδίστρια «έφαγε» πόρτα στα MAD;

Το star.gr «τρύπωσε» στην εξέδρα των VIP και σου τα λέει ΟΛΑ!

Παρασκήνιο: ποιά τραγουδίστρια «έφαγε» πόρτα στα MAD;

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου



Πλούσιο το παρασκηνιάκι στα βραβεία MAD: από τραγουδίστρια που «έφαγε» πόρτα, μέχρι συνοδούς – μυστήριο είχε η βραδιά και το star.gr, που ήταν στις κερκίδες, σου τα αποκαλύπτει όλα!

Μέχρι το κόκκινο χαλί έφτασε η Ειρήνη Μερκούρη, η οποία πόζαρε και μίλησε στις κάμερες, αλλά μετά έμεινε με την χαρά! Βλέπεις, η είσοδος στο στάδιο δεν της επετράπη, ενώ άγνωστο παραμένει αν η τραγουδίστρια πήγε ακάλεστη ή δεν είχε επιβεβαιώσει ότι θα παραβρεθεί.

Δίπλα σε μελαχρινή αγνώστων λοιπών στοιχείων «τσακώσαμε» τον Σωκράτη Αλαφούζο, που μετά τον χωρισμό του με την Άριελ Κωνσταντινίδη δεν τον έχουμε δει με νέα συνοδό. Λες να είναι η κυρία το νέο πρόσωπο στη ζωή του ηθοποιού;

Μόνο με την... Υβόννη Μπόσνιακ και τον διπλανό του μιλούσε όλο το βράδυ ο Αντώνης Ρέμος, που δεν αντάλλαξε χειραψία ή χαιρετισμούς με συναδέλφους του που περνούσαν από δίπλα του, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Stan. Μην ξεχάσουμε να σας πούμε και το πεταχτό φιλί στα χείλη που έδωσε ο τραγουδιστής στην καλή του, όταν ανακοινώθηκε πως παίρνει το βραβείο καλύτερου λαϊκού τραγουδιού!

Βραβείο ομιλητικότητας, από την άλλη, παίρνει ο Ηλίας Ψινάκης, που μίλησε σχεδόν με ολόκληρη την εξέδρα των VIP. Και μπορεί δίπλα του να καθόταν ο Κώστας Μαρτάκης, ο Σάκης Ρουβάς, όμως, ήταν απλά... τυπικός όταν πέρασε «ξυστά» από τον πάλαι ποτέ μάνατζέρ του!

Πολλές... κάψες φαίνεται πως είχε η Έλενα Παπαρίζου, που δεν σταμάτησε λεπτό να κάνει αέρα με την βεντάλια της!

Κλείνοντας, να μην ξεχάσουμε τον Μάριο Ιωάννου, που βρέθηκε στο στάδιο μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς του «Άνδρες Έτοιμοι Για Όλα» προκειμένου να δώσουν βραβείο: εντάξει, χαρμάνιασε το αγόρι! Και ας πούμε ότι τον κανόνα που απαγόρ��υε το κάπνισμα δεν τον ήξερε – το ότι δίπλα του καθόταν η εγκυμονούσα Βάσω Λασκαράκη, δεν το σκέφτηκε;

Δείτε στο βίντεο του star.gr τι έκαναν οι VIP στις κερκίδες των βραβείων

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top