Πανσέληνος Ιουνίου στον Αιγόκερω: Ποιά ζώδια επηρεάζονται;

Κάντε κλικ και διαβάστε τι θα συμβεί!

Γράφει η Παρθένα Αστεριάδου

Κι αφού πέρασαν οι εκλείψεις -προς στιγμήν τουλάχιστον-, καθώς και η επιρροή αυτών, ήρθε η ώρα για την πρώτη Πανσέληνο του καλοκαιριού, η οποία μάλιστα θα είναι η μεγαλύτερη του έτους. Αυτή θα συμβεί την Κυριακή 23 Ιουνίου γύρω στη 1 και μισή το μεσημέρι, στο ζώδιο του Αιγόκερω!
Ευτυχώς σε αυτήν την Πανσέληνο, οι πλανήτες που συμμετέχουν είναι σε ευοίωνες όψεις μεταξύ τους.
Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει τις ανθρώπινες διαθέσεις μεγεθύνοντας τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά στοιχεία στην συμπεριφορά πολλών ανθρώπων.
Αυτό που τονίζει όμως, και αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού- Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους- και όσους έχετε τη Σελήνη σας σε αυτά τα ζώδια, είναι ότι θα επιβραβευτεί ουσιαστικά κάθε προσπάθεια που εμπεριέχει προσήλωση, στόχο και σκληρή δουλειά.
Αυτοί που επηρεάζονται ιδιαίτερα θετικά από αυτήν την Πανσέληνο είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθείς κυριώς του πρώτου δεκαημέρου. Ωστόσο προσοχή πρέπει να δείξετε στις επιλογές που θα κάνετε!
Δίδυμοι και Τοξότες χαρείτε ακόμα που έχετε το Δία στο ζώδιο σας ως τις 26 Ιουνίου!
Λέοντες και Υδροχόοι κάντε υπομονή και περάστε καλά… γιατί στις 8 Ιουλίου έρχεται Νέα Σελήνη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top