Τόνια Σωτηροπούλου-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ανεβάζουν προσωπικές τους φώτο στο Διαδίκτυο!

Θέλουν να κρυφτούν και ο έρωτας… ΔΕΝ τους αφήνει

Τόνια Σωτηροπούλου-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ανεβάζουν προσωπικές τους φώτο στο Διαδίκτυο!

Ζευγάρι είναι Τόνια Σωτηροπούλου και Δημήτρης Αλεξάνδρου τον τελευταίο μήνα.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, το μοντέλο, χώρισε από την τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού, για να είναι μαζί με το «κορίτσι» του «James Bond». Οι παπαράτσι μάλιστα, τους είχαν τσακώσει σε τρυφερά ενσταντανέ, "σημάδι" πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

alexandrou2.jpg
Τώρα, το δείχνουν μόνοι τους τα παιδιά πως είναι μαζί!

Βλέπετε, η Τόνια Σωτηροπούλου, από τη χαρά της και τον έρωτα της, δεν έχει σταματήσει ν΄ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram, όπου άλλοτε ποζάρει παρέα με τον ��ημήτρη Αλεξάνδρου, και άλλοτε τον τραβά solo φωτογραφία, και τον ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό.

alexandrou4.jpg
Όπως θα δείτε κι εσείς, πρόκειται για προσωπικές φωτογραφίες του ζευγαριού, είτε από τις κοινές τους εξόδους, είτε από το σπίτι τους, όπου ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ποζάρει παρέα με το σκυλάκι της ηθοποιού, με την Τόνια Σωτηροπούλου να σχολιάζει από δίπλα,γράφοντας «my monsters», δηλαδή «τα τέρατα μου».

alexandrou3.jpg
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Ελπίζουμε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά και από αυτές τις «αποδείξεις», να μη βγει μετά από λίγο καιρό και να πει πως ΚΑΙ με την Τόνια είχε απλά ένα… φλερτ, όπως έκανε στο παρελθόν με την Ελισάβετ Σπανού!​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top