ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: H Sofia Vergara μιλά για τον καρκίνο του θυρεοειδούς που αντιμετώπισε!

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Σοκαρίστηκα. Γίνεσαι παρανοϊκός σιγά σιγά»

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: H Sofia Vergara μιλά για τον καρκίνο του θυρεοειδούς που αντιμετώπισε!

Για την περιπέτεια της με τον καρκίνο μίλησε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η Sofia Vergara, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με την ασθένεια, μόλις στα 28 της!

Η 40χρονη σήμερα ηθοποιός, διεγνώσθη με καρκίνο του θυρεοειδούς, ακριβώς όπως και η Άντα Λιβιτσάνου.

Αφού υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης του, στη συνέχεια, έκανε την απαραίτητη θεραπεία με ραδιενεργό ιώδιο.

Δώδεκα χρόνια μετά, η Sofia Vergara την οποία πολλοί γνωρίσατε μέσα από το ρόλο της στη σειρά «Modern Family», είναι πιο υγιής από ποτέ, ενώ λαμβάνει καθημερινή φαρμακευτική αγωγή ώστε να ελέγχει τα συμπτώματα του υποθυρεοειδισμού.

Sofia+Vergara+Audi+Celebrates+Super+Bowl+2013+dD-0IKXFFfnx.jpg
Η ίδια μάλιστα, βγήκε και μίλησε για τη ζωή της μετά τη διάγνωση:

«Στην αρχή, όταν το ανακάλυψα, ήταν πολύ τρομακτικό, σοκαρίστηκα. Ήμουν μόλις 28 ετών, δεν κάπνιζα, δεν έκανα τίποτα από όσα οι γιατροί θεωρούν ανθυγιεινά. Αρχίζεις, λοιπόν, να σκέφτεσαι “ποια πράγματα έφεραν τον καρκίνο;” και γίνεσαι παρανοϊκός σιγά σιγά. Σκεφτόμουν ότι από κει και πέρα θα έτρωγα μόνο οργανικά και βιολογικά τρόφιμα, μόνο υγιεινές τροφές και τίποτα άλλο. Μέχρι και ενέσεις με σπανάκι έκανα, ήταν τρελό. Ωστόσο, έπειτα από τους πρώτους τρεις μήνες συνειδητοποιείς ότι δεν γίνεται να ζεις τη ζωή σου έτ��ι, είναι εξοντωτικό».

Στη συνέχεια, μίλησε τόσο για τη διατροφή, όσο και για την γυμναστική που ακολουθεί:

«Τώρα που μεγαλώνω γυμνάζομαι περισσότερο. Προσπαθώ να κάνω έστω λίγη γυμναστική τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, αν δεν δουλεύω. Γυμνάζομαι όταν μπορώ, μερικές φορές με το γυμναστή μου, ενώ μερικές φορές κάνω spinning ή pilates», τονίζοντας πως δεν ακολουθεί ειδική διατροφή:

«Είμαι πολύ τυχερή, γιατί μου αρέσει η υγιεινή διατροφή. Απολαμβάνω το ψάρι, τα λαχανικά και τις σαλάτες. Μου αρέσουν βέβαια και τα γλυκά, γι’ αυτό προσπαθώ να τρώω τα πάντα με μέτρο. Το χόμπι μου είναι να πηγαίνω για φαγητό έξω σε διαφορετικά εστιατόρια. Προσπαθώ να τρώω υγιεινά κατά τη διάρκεια της ημέρας, ούτως ώστε όταν πάω για βραδινό φαγητό έξω να μπορώ να φάω οτιδήποτε θελήσω. Δεν κάνω υπερβολές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά τα σαββατοκύριακα, πραγματικά παραγγέλνω ό,τι θέλω. Συγκεκριμένα, μου αρέσει πολύ το σούσι και το φαγητό της μέσης ανατολής».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top