Τρομαχτική η σιλουέτα της Rosie Huntington!

Έχασε κι άλλα κιλά η καλλονή-Πιο αδύνατη από ποτέ

Τρομαχτική η σιλουέτα της Rosie Huntington!
Δεν έχει τέλος η απώλεια κιλών για την Rosie Huntington. Εδώ και περίπου δυο μήνες όπως σας έχουμε ξαναγράψει από το star.gr. η 25χρονη καλλονή όλο και αδυνατίζει.

Ο λόγος; το εξαντλητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα, αλλά και η αυστηρή διατροφή σε συνδυασμό με την σκληρή γυμναστική που ακολουθεί προκειμένου να διατηρείται πάντοτε σε άψογη φόρμα.
Η πρωταγωνίστρια των «Transformers» και κεντρικό πρόσωπο της «Burberry», έδωσε το παρόν στα εγκαίνια καταστήματος της εταιρίας στο Παρίσι, και όλοι επικεντρώθηκαν στο υπερβολικά αδυνατισμένο της κορμί.

Η πολύ στενή φούστα που φορούσε, παρά το γεγονός ότι είχε οριζόντιες ρίγες οι οποίες παχαίνουν, την έδειχνε πιο αδύνατη από ποτέ.
Για να μην σχολιάσουμε το στέρνο της και τα κόκαλα στους ώμους της που προεξείχαν δραματικά από το αμάνικο μπλουζάκι της.

Χώρια του ότι το στήθος της ήταν εντελώς εξαφανισμένο!

Και να φανταστείτε, πως την Huntington εκτός από την απαράμιλλη ομορφιά της, αυτό που την έκανε γνωστή ανά τον κόσμο ήταν και οι καταπληκτικές της καμπυλωτές αναλογίες, οι οποίες δυστυχώς ανήκουν στο παρελθόν.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top