Βάνα Μπάρμπα: «έμεινα κλεισμένη στο σπίτι 6 μήνες, με αντικαταθλιπτικά»

Τα χρήματα που έχασε και οι φίλοι που ήταν... στη φυλακή!

Βάνα Μπάρμπα: «έμεινα κλεισμένη στο σπίτι 6 μήνες, με αντικαταθλιπτικά»

Το ότι η οικονομική κρίση την έκανε να κλειστεί έξι μήνες στο σπίτι της και να παίρνει αντικαταθλιπτικά, εξομολογήθηκε η Βάνα Μπάρμπα, προσθέτοντας ότι έχασε χρήματα και δεν είχε κανέναν να μιλήσει καθώς φιλικά της πρόσωπα ήταν ακόμα και... στη φυλακή!

«Τα δύο πρώτα χρόνια της κρίσης, δηλαδή το '11 και το '12, ήμουν όπως όλη η Ελλάδα, υπό την επήρεια του σοκ. Έψαχνα να βρω τους φίλους μου, τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου τόσα χρόνια και ο ένας ήταν στη φυλακή, ο άλλος ήταν φυγόδικος, ο άλλος είχε φύγει στην Ελβετία. Μια κατάσταση τρέλας και πανικού! Τα συγκροτήματα ή τα κανάλια που δουλεύαμε κατεστραμμένα, κλεισμένα, πεσμένα. Εγώ πέρασα μια τεράστια κατάθλιψη...», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Όπως πρόσθεσε, είναι εσφαλμένη η εικόνα που πολλοί είχαν για εκείνη και την περιουσία της: «έχασα πάρα πολλά χρήματα που είχα επενδύσει στα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Ό,τι χρήματα είχα στην άκρη μου τα έφαγε το δημόσιο. Και ήταν η προίκα της Φαίδρας, σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι. Εκεί ήταν που έπαθα το πρώτο σοκ. Έμεινα κλεισμένη έξι μήνες στο σπίτι με αντικαταθλιπτικά. Έχασα τα πάντα».

«Ζούσα σε μια μεζονέτα 400 τ.μ. και τώρα νοίκιασα ένα πολύ μικρότερο διαμέρισμα. Θα μου πεις και τα 400 τ.μ. ήταν παράλογο για δύο γυναίκες, αλλά έτσι συνηθίσαμε, έτσι είχαμε μάθει», κατέληξε η Βάνα, η οποία έχει νοικιάσει το χλιδάτο σπίτι της στη Γλυφάδα και πήρε την κόρη της από το ιδιωτικό σχολείο στο οποίο φοιτούσε για να την γράψει στο σχολείο της γειτονιάς τους.

​ ​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top