Θείος Πρωτόπαπα: «Ο Θεός τον ήθελε κοντά του και γι' αυτό τον πήρε»

Τα συγκλονιστικά λόγια για τον ανιψιό του

​Από την εκκλησία Παναγία Μαρμαριώτισσα μίλησε ο θείος του Τόμ��ς Πρωτόπαπα για τον αγαπημένο του ανιψιό που ο Θεός τον πήρε κοντά του.

Για τη στάση της κοπέλας του Τόμας

«Η στάση της κοπέλας του ήταν συγκινητική. Όλοι όσοι είχαμε σχέση με τον Τόμας αποτελούσαμε μια ευρύτερη οικογένεια και σε αυτό το επίπεδο θα παραμείνουν οι σχέσεις μας με όλο τον κόσμο».

Η δημοσιότητα που έλαβε το ατύχημά, αλλά και ο θάνατός του

«Νομίζω ότι τα βράδια που είμαστε μόνοι μπορούμε να ξεσπάσουμε. Από τη στιγμή που υπάρχει δημοσιότητα σε αυτό το θέμα, κάποιος έπρεπε να κάνει αυτή τη διαχείριση στο μέτρο που μπορούσε και έπρεπε».

Ο Τόμας θα ταφεί στην Αγγλία

«Η απόφασή μας να είναι ιδιωτική η ταφή του είναι σωστή. Ο κόσμος έχει πο��λά προβλήματα για να έχει εμάς».

«Ο Τόμας έκανε το πέρασμά του από τη ζωή στην αθανασία»

«Ο Θεός παίρνει αποφάσεις που εμείς αδυνατούμε να καταλάβουμε γιατί τις παίρνει. Ήταν μια απόφαση μακράν από τη σκέψη μας και αδύνατο να την εξηγήσουμε και να την κατανοήσουμε. Τον ήθελε κοντά του και για αυτό τον πήρε… Ο Τόμας έκανε το πέρασμά του από τη ζωή στην αθανασία».

Οι ευχαριστίες στον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό του Τόμας

«Ευχαριστούμε πέρα από τους γιατρούς, κυρίως όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους ξέραμε και ήρθαν. Έκαναν χιλιόμετρα, προσευχές και πονέσανε σε έναν βαθμό κοντά με τον δικό μας πόνο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top