ΔΕΙΤΕ το Γ. Μαζωνάκη στο ρόλο του… Σαρλώ

Τι ετοιμάζει για τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία;

ΔΕΙΤΕ το Γ. Μαζωνάκη στο ρόλο του… Σαρλώ

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων του νέου video clip του Γιώργου Μαζωνάκη για το τραγούδι «Καλώς σας βρήκα» τρύπωσε η τηλεοπτική κάμερα και η αλήθεια είναι ότι και αυτή τη φορά ο τραγουδιστής θα είναι ανατρεπτικός.

Και αυτό γιατί ο Μαζώ τραγουδά το νέο του τραγούδι, ως άλλος Σαρλώ και φαίνεται να το απολαμβάνει δεόντως.

Τη σκηνοθεσία του video clip υπογράφει για μία ακόμα φορά ο Κωνσταντίνος Ρήγος και το σενάριο εκτυλίσσετε σε δύο εποχές.

Εκτός όμως από το νέο του video clip ο Γιώργος Μαζωνάκης ετοιμάζει και κάτι πολύ σημαντικό για τον ίδιο, με αφορμή τα 20 χρόνια που κλείνει στη δισκογραφία.

«Το ότι κλείνω 20 χρόνια στη δισκογραφία το συνειδητοποιήσαμε μαζί με τους φίλους μου εντελώς ξαφνικά. Διαπιστώσαμε ότι ο πρώτος δίσκος κυκλοφόρησε το 1993 και ότι έκλεισα μια εικοσαετία στη δισκογραφία. Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε μια μεγάλη γιορτή γι’ αυτό με μια συναυλία που θα γίνει στις 8 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο, που βρίσκεται στην περιοχή που γεννήθηκα, στη Νίκαια του Πειραιά», είπε ο τραγουδιστής.

Ο Μαζώ παραδέχθηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν σπαρμένα με επιτυχίες και ότι υπήρχαν στιγμές που δεν ήταν στα πάνω του, δίνοντας του ένα πολύ καλό μάθημα.

«Έχουμε περάσει και από εποχές που δεν ήμασταν στα πολύ πάνω μας και αυτό είναι για εμάς μια τεράστια περιουσία και ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα για να μπορείς να βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά», τόνισε.

Τέλος ο Γιώργος Μαζωνάκης το καλοκαίρι θα κάνει μια μικρή περιοδεία ανά την Ελλάδα και από τις 23 Αυγούστου θα εμφανίζεται με την Κατερίνα Στανίση σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top