Οι γυναίκες της Ελληνικής showbiz απαντούν αν θα έκαναν μαστεκτομή, όπως η Angelina Jolie

ΔΕΙΤΕ τι θέση παίρνουν για το πολύ ευαίσθητο ζήτημα (VIDEO)

Οι γυναίκες της Ελληνικής showbiz απαντούν αν θα έκαναν μαστεκτομή, όπως η Angelina Jolie

Για τη διπλή μαστεκτομή της Angelina Jolie, αλλά και για το τι θα έκαναν αν ήταν στη θέση της, απάντησαν οι γυναίκες της Ελληνικής showbiz.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΘΕΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ:

Κατερίνα Λέχου: «Κάθε αγώνας για τη ζωή, είναι σεβαστός. Ο τρόπος όμως που το κάνει κάθε άνθρωπος, δεν είναι θέσφατο. Είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση. Η ίδια η Jolie, το έχει ξεκαθαρίσει. Ότι είναι προσωπική της επιλογή. Δεν είναι ότι το συστήνει στον κόσμο. Γι΄αυτό θα πρέπει την πληροφορία να την διυλίζουμε. Γιατί πολλές φορές από τον Τύπο, χρησιμοποιείται για εμπορικούς λόγους, όχι με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο. Πιστεύω πως το σώμα μας είναι ένας άρτια σχεδιασμένος μηχανισμός. Μια ολότητα. Αναρωτιέμαι λοιπόν, αν αφαιρώντας ένα τόσο σημαντικό κομμάτι, έναν τόσο σημαντικό ιστό που περνάνε αδένες, πως διασφαλίζεσαι ότι αυτό που θα σε έκανε να νοσήσεις στο συγκεκριμένο σημείο, δεν θα διοχετευτεί κάπου αλλού. Ξέρω ότι πάρα πολλά γονιδιακά προγενετικά τεστ, έχουν μεγάλη απόκλιση στο αποτέλεσμα. Κληρονομικότητα, έχουμε όλοι σε πάρα πολλά πράγματα. Ίσως θα έπρεπε να εστιάσουμε περισσότερο όχι στο φόβο μας για το θάνατο, αλλά στο τι είναι αυτό που μπορεί να ενεργοποιήσει ένα κακό μας γονίδιο! Στη θέση της Jolie, μπορεί να έπραττα το ίδιο από τον φόβο και τον πανικό μου. Στον αντίποδα όμως, ξέρω ανθρώπους και γεγονότα, που έχουν υπερβεί εαυτόν και έχουν αφήσει άφωνους τους γιατρούς, όταν με τη δύναμη του νου και της ψυχής νίκησαν τέτοιες αρρώστιες. Αυτούς θαυμάζω!»

Ευγεν��α Μανωλίδου: «Σίγουρα δεν είναι εύκολα απόφαση. Θα ήμουν πολύ πιο συναισθηματική, θα έπαιρνα πάρα πολλές γνώμες, αλλά αν τα πράγματα είχαν φτάσει στο απροχώρητο, ναι θα προχωρούσα σε προληπτική αφαίρεση».

Βίκυ Καγιά: «Θα το έκανα βεβαίως, εφόσον είχαν απευθυνθεί σε γιατρούς με σωστά τεστ, και όχι επειδή απλά το άκουσα! Αυτό που έκανε η Jolie, έχει μεγάλη πιθανότητα να εμπνεύσει πολύ κόσμο. Αν κι εγώ είχα τόσο μεγάλη πιθανότητα και μου το είχαν διασταυρώσει οι γιατροί, και είχα παιδιά, θα το έκανα!»

Έλενα Κουντουρά: «Έχασα τη μητέρα μου από καρκίνο, ένιωσα πως δόξα τω θεώ έχω την υγειά μου, δεν θα κάνω τίποτα άλλο μην τυχόν προκαλέσω κάτι κακό σε μένα. Είχα φτάσει σε ένα στάδιο που δεν με ενδιέφερε η εξωτερική μου εμφάνιση. Ούτε κρέμα δεν έβαζα! Θα έκανα διπλή μαστεκτομή, γιατί θέλω να μακροημερεύσω. Θέλω να δω τα παιδιά μου, να πηγαίνουν φαντάροι!»

Μυρτώ Αλικάκη: «Νομίζω ότι ο καρκίνος του μαστού, άπτεται ενός πολύ λεπτού ζητήματος για τις γυναίκες. Η ιδέα για μια γυναίκα να κάνει μαστεκτομή είναι οδυνηρή. Η Angelina Jolie, έχει τη δυνατότητα να κάνει τη μαστεκτομή και την επέμβαση ώστε να νιώθει πως μπορεί να συνεχίσει να είναι η Angelina Jolie. Είναι μια πολυτέλεια αυτό που έκανε. Το θέμα είναι τι συμβαίνει όταν μια γυναίκα δεν μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο!»

Ναταλία Δραγούμη: «Είναι σημαντικό ένα δημόσιο πρόσωπο να δημοσιοποιεί ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα υγείας. Μπορεί να σώσει ζωές. Δεν είχα σκεφτεί να κάνω αυτή τη σημαντική εξέταση. Αν βρισκόμουν κι εγώ στη θέση της, θα έκανα προληπτική μαστεκτομή!»

Τζένη Μπαλατσινού: «Θεωρώ πάρα πολύ γενναίο αυτό που έκανε! Θέλησε να δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν. Το έκανε πολύ αντρικά όλο αυτό. Δεν έκανε κιτρινισμό γύρω από το όνομα της. Ναι είναι μια αφύπνιση. Εάν ο γιατρός μου έλεγε ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να έχω καρκίνο του μαστού και αυτή είναι η επιλογή που θα μου έδινε λιγότερες πιθανότητες να νοσήσω, θα το έκανα!»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top