Emmelie de Forest: «μακάρι να ζούσε ο μπαμπάς μου να με δει»

Τα πρώτα λόγια της 20χρονης νικήτριας της φετινής Eurovision

Emmelie de Forest: «μακάρι να ζούσε ο μπαμπάς μου να με δει»

«Στην αρχή δεν κατάλαβα ότι είχαμε κερδίσει... Είμαι συγκλονισμένη, έκπληκτη και χαρούμενη»: αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Emmelie de Forest, της 20χρονης από την Δανία που κέρδισε την πρωτιά στην 58η Eurovision!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η Δανία πήρε την πρώτη θέση συγκεντρώνοντας 281 βαθμούς, με το τραγούδι «Only Teardrops».

«Είμαι το πιο ευτυχισμένο κορίτσι στον κόσμο», παραδέχθηκε η 20χρονη στη συνέντευξη Τύπου μετά την λήξη του τελικού, ενώ αποκάλυψε γιατί είχε το κινητό στο χέρι την ώρα που ανέβαινε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο: «δεν έγραφα τίποτα! είχα στείλει ένα sms σε έναν καλό φίλο και ρώτησα “Θεέ μου! Τι λ��νε τώρα;” και πήρα απάντηση σε αυτό».

Η Emmelie ευχαρίστησε τον κόσμο που την στήριξε και την ψήφισε και, εμφανώς συγκινημένη, πρόσθεσε: «είμαι πολύ χαρούμενη που κέρδισα στη Σουηδία, την πατρίδα του μπαμπά μου, ο οποίος “έφυγε” πριν από μερικούς μήνες και δεν μπόρεσε να με δει να παίρνω μέρος σε έναν διαγωνισμό που τόσο πολύ του άρεσε. Αφιερώνω την νίκη στη μαμά μου και τα αδέρφια μου, που πάντα με στηρίζουν!».

«Δεν ξέρω τι θα κάνω από εδώ και στο εξής, αλλά νομίζω το πρόγραμμά μου θα είναι “φορτωμένο”», συνέχισε η Δανέζα τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως, αν και δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον... δεν θα έπαιρνε ξανά μέρος στην Eurovision!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top