Καίτη Γαρμπή: γιατί απομακρύνθηκε από τις μεγάλες πίστες;

«Τώρα ξέρω ποιά είμαι», λέει και μιλά για την απόφασή της

Καίτη Γαρμπή: γιατί απομακρύνθηκε από τις μεγάλες πίστες;

«Μπορεί πριν από πέντε χρόνια να μην ήξερα ποιά είμαι. Τώρα όμως ξέρω», δήλωσε η Καίτη Γαρμπή και μίλησε για την παρουσία της στις μεγάλες πίστες εδώ και 30 χρόνια, αλλά και την απόφασή της να μην εμφανίζεται πλέον σε αυτές!

«Ζούσαμε μία εποχή υπερβολής, αλλά ήταν τόσο φυσιολογικό για όλους αυτό το πράγμα... Σήμερα δεν θα είχε νόημα να φορέσω ένα ακριβό ρούχο όπως τότε. Εξάλλου, δεν υπάρχει κανένας που θα ξοδέψει ένα εκατομμύριο στο πρώτο τραπέζι, να το πάρει ο επιχειρηματίας, να το δώσει σε εμένα και εγώ να το κάνω ρούχα, παπούτσια ή οτιδήποτε άλλο», εξομολογήθηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στο ΡΙΚ. Όπως πρόσθεσε, όλα τα ρούχα που έχει φορέσει έχουν γεμίσει σχεδόν δύο σπίτια: «είναι φριχτό! Δεν φοριούνται πια αυτά τα ρούχα, αλλά υπάρχουν. Τι να τα κάνω; Να βάλω φωτιά να τα κάψω; Δεν γίνεται!».

Πλέον, η Καίτη δεν εμφανίζεται σε μεγάλες πίστες, ωστόσο, τονίζει πως δεν πρόδωσε την πορεία της. «Υποχρέωση του καλλιτέχνη είναι να εξελίσσεται. Αυτό που κάνω δεν είναι αλλαγή ή διαφορετικότητα. Είναι εξέλιξη σε αυτό που έκανα τόσα χρόνια, αλλά ήθελα να το εκφράσω με άλλο τρόπο», συνέχισε, υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που θέλει πολύ να τα πει αλλά δεν ταιριάζουν σε πίστες.

«Δεν απαξιώνω τίποτα από όσα έχω κάνει, ούτε τα απαρνιέμαι, αλλά πρέπει να υπάρχει εξέλιξη», τόνισε η Καίτη, προσθέτοντας πως η συνεργασία της με τον Νίκο Αντύπα δεν είχε την αναγνώριση που έπρεπε επειδή δεν ταίριαξαν τα δισκογραφικά της με τα live και τα ραδιοφωνικά playlists.

Τέλος, η τραγουδίστρια παραδέχθηκε πως πέρασε δύσκολα, έπεσε ψυχολογικά και αμφιταλαντεύτηκε, ωστόσο, δεν πήρε τα μάτια της από τον στόχο της. Μάλιστα, όπως τόνισε, ούτε το οικονομικό στάθηκε ικανό να την εμποδίσει: «δεν έπαψε να χτυπάει το τηλέφωνο, αλλά λιγόστεψε, όπως λιγόστεψαν και τα χρήματα... Όμως, όταν η ψυχή σου καίγεται και φλέγεται για να παρουσιαστείς στο κοινό όπως νιώθεις, δεν σκέφτεσαι αν οι δικοί σου περνούσαν με δέκα και τώρα θα περάσουν με πέντε. Ας μάθουν να περάσουν με πέντε! Όλοι έχουν συμβιβαστεί, γιατί εμείς να κάνουμε το διαφορετικό; Ζούμε καλά, ζούμε μια χαρά. Με πέντε πάνω ή πέντε κάτω, δεν έγινε και τίποτα!».

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τη συνέντευξη της Καίτης Γαρμπή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top