Στανίση: «έχασα όλα μου τα λεφτά στο κούρεμα»

«Έμεινα στον άσο... Τώρα ξεκινάω από την αρχή», δηλώνει η τραγουδίστρια

Μία δεύτερη ευκαιρία αποτελεί για την Κατερίνα Στανίση το διαφημιστικό σποτάκι με την νονά, που κάποιοι αγαπ��ύν και κάποιοι μισούν. Σε συνέντευξή της, η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι έχασε όλα της τα χρήματα από το «κούρεμα»!

«Ό,τι χρήματα είχα μαζέψει, τα έχασα όλα. Ό,τι είχα και δεν είχα. Έμεινα στον άσο, μου τα είχαν κάνει όλα ομόλογα και τα έφαγε η τράπεζα. Εγώ χρηματιστήριο δεν ξέρω να παίζω, αυτοί τα παίξανε. Εγώ ήξερα ότι τα λεφτά είναι σταθερά, κλειστά... Εγώ δεν τα ήξερα αυτά. Ηταν ένα αρκετά σεβαστό ποσό», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Στανίση.

Όπως πρόσθεσε, τώρα ξεκινάει από την αρχή: «είναι πολύ δύσκολο να ξεκινάς πολλές φορές από την αρχή, γιατί δεν είμαι 20 χρονών».

«Ως λαϊκή τραγουδίστρια και ως λαϊκός άνθρωπος θεωρώ ότι μου ταιριάζει. Μεγάλωσα σε λαϊκή γειτονιά στη Νάουσα. Βέβαια άλλαξαν πολλά πράγματα με τη δ��υλειά μου, καλυτέρεψε η ζωή μου, αλλά καλώς ή κακώς παρέμεινα ένας άνθρωπος καθημερινός», απαντά η τραγουδίστρια, όταν την ρωτούν για τα «πυρά» που δέχεται λόγω του γνωστού διαφημιστικού.

Τέλος, επισημαίνει πως έχει ζήσει μεγάλους έρωτες και έντονα φλερτ αλλά δεν έχει κλείσει σαν γυναίκα, ενώ τονίζει πως είναι ένας απλός άνθρωπος και θέλει ο κόσμος να την αγαπά για τον χαρακτήρα της, ως Κατερίνα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top