ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ: Η Ευδοκία Ρουμελιώτη πριν μήνες «έχασε» τη μητέρα της από πτώση!

Διαβάστε την ανατριχιαστική ομοιότητα των δυο περιστατικών

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ: Η Ευδοκία Ρουμελιώτη πριν μήνες «έχασε» τη μητέρα της από πτώση!

Ανατριχιαστική είναι η ομοιότητα ανάμεσα στην μοιραία πτώση που είχε η μητέρα της Ευδοκίας Ρουμελιώτη -με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο-, με αυτή της ηθοποιού.

Όπως σας γράψαμε και από το star.gr, η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρισκόταν στο μπαλκόνι της στη μονοκατοικία όπου διαμένει στην Πολιτεία, όταν παραπάτησε σε μια ζαρτινιέρα, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος τεσσάρων μέτρων!

ρουμελιωτη-μητερα.jpg
Ευτυχώς, γλύτωσε τη ζωή της πέφτοντας από τέτοιο ύψος, όμως δε γλύτωσε το κάταγμα στο πόδι και τις κακώσεις στον αυχένα.

011112172223_3491.jpg
Αυτό που σοκάρει όμως, και αποτελεί τραγική ειρωνία στην όλη υπόθεση, είναι πως μερικούς μήνες νωρίτερα (τοΣεπτέμωβριο του 2012), η μητέρα της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, έχασε τη ζωή της και μάλιστα με παρόμοιο τρόπο.

011112172228_8335.jpg
Για να σας θυμίσουμε τι είχε συμβεί, η μητέρα της ηθοποιού βρισκόταν με όλη την οικογένεια στο εξοχικό τους στο Λαγονήσι.

Η γυναίκα, έπαιζε στον κήπο με το σκυλάκι. Κάποια στιγμή ζαλίστηκε, και έπεσε από ύψος δυο μέτρων, με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι, και εν τέλει να φύγει από τη ζωή, βυθίζοντας την οικογένεια της στο πένθος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top