Το παραδέχθηκε: Photoshop οι κοιλιακοί του Ryan Gosling!

Γιατί ο σέξι γόης δεν ήθελε να κοιτάζεται στον καθρέφτη;

Το παραδέχθηκε: Photoshop οι κοιλιακοί του Ryan Gosling!

Τι κι αν ο Ryan Golsing θεωρείται από τους πιο όμορφους και σέξι γόηδες του Hollywood; Ένα... «κολληματάκι» με την εμφάνισή του το έχει, καθώς παραδέχθηκε πως δεν ήθελε να κοιτάζεται στον καθρέφτη, ενώ αποκάλυψε πως οι κοιλιακοί του έγιναν με... photoshop!

ryan_gosling.jpg«Αποτέλεσμα επεξεργασίας photoshop είναι! Έχω κάνει δύο ταινίες και κάτι τέτοιο έχει συμβεί μόνο δύο φορές. Άλλωστε, δεν είναι και κάτι που θέλω να μου γίνει συνήθεια», παραδέχεται στο περιοδικό «Ok!» ο ηθοποιός, όταν τον ρωτούν για το γυμνασμένο κορμί που καμαρώσαμε στην ταινία «Crazy, Stupid, Love» και... ακόμα ένας μύθος κατέρρευσε!

Παράλληλα, ο Ryan εξομολογείται πως δεν του άρεσε το τατουάζ που έκανε στο πρόσωπο για την ταινία «Στο Τέλος Του Δρόμου», με αποτέλεσμα να μην θέλει να φωτογραφίζεται, ούτε να κοιτάζεται στον καθρέφτη, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων!

«Έχω τατουάζ. Αλλά πιστεύω ότι αν είχα στο πρόσωπο μου, όπως στην ταινία, σίγουρα θα ντρεπόμουν. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δεν ήθελα να φωτογραφίζομαι, να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και ένιωθα άβολα, καθώς είχα οδηγήσει τον συγκεκριμένο χαρακτήρα σε μια τέτοια εικόνα που θα μπορούσε τελικά να τραβήξει την προσοχή από ολόκληρη την ταινία», αναφέρει χαρακτηριστικά.

gosling_mendes.jpgΟι ερωτικές σκηνές με την Eva Mendes κάθε άλλο παρά... πρόβλημα ήταν! Εξάλλου, ο ίδιος πρότεινε την εδώ και δύο χρόνια σύντροφό του για τον ρόλο: «ήξερα ότι πολύ απλά θα είναι υπέροχη. Γνωρίζοντας μάλιστα και τον σκηνοθέτη, αλλά και εκείνη, ήξερα ότι θα ταίριαζαν απόλυτα μεταξύ τους».

«Είναι μεγάλη η ευθύνη του άντρα να προσπαθεί να καλύψει περισσότερο τη γυμνή παρτενέρ του! Όταν οι γυναίκες ηθοποιοί είναι γυμνές τις προστατεύεις με το χέρι σου και γενικά έχεις στο μυαλό σου να το καταφέρεις. Όλο αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον», συμπληρώνει ο Ryan, που δεν δίστασε να παραδεχθεί πως μικρός έκανε και μαθήματα... μπαλέτου, αλλά τα παράτησε γιατί θεώρησε πως δεν ήταν καλός!

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας «Στο Τέλος Του Δρόμου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top