Καλομοίρα: «Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις δίδυμα»-Μετά τη μητρότητα ξανά φοιτήτρια!

Μάθετε πότε και πού σκοπεύει να βαφτίσει τα δυο αγοράκια της!

Καλομοίρα: «Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις δίδυμα»-Μετά τη μητρότητα ξανά φοιτήτρια!

Για τα δυο αγοράκια της, τη μητρότητα, τη βάφτιση τους, αλλά και τους μελλοντικούς της στόχους μίλησε η Καλομοίρα, που εδώ και πέντε μήνες έχει γίνει μανούλα, αλλά τα έχει βρει δύσκολα!

«Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις δυο παιδιά συγχρόνως, αλλά την ίδια στιγμή, αξίζει πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα χωρίς τη βοήθεια της μητέρας μου, της πεθεράς μου, και του Γιώργου. Φαντάζομαι, ότι όσο περνάει ο καιρός, θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο».

Σε ποιον μοιάζουν όμως τα μωράκια της;

«Νομίζω ότι ο Δημήτρης είναι ίδιος ο Γιώργος. Πολύ ήρεμος. Ο Νίκος δεν κάθεται ήσυχος στιγμή. Μου μοιάζει αρκετά».

Πότε και πού σκοπεύουν όμως να τα βαφτίσουν;

«Θ�� ήταν ωραίο να τα βαφτίσουμε στην Ελλάδα, γιατί θέλω να έρθουν κάποιοι άνθρωποι που δεν κατάφεραν να είναι παρόντες στο γάμο. Θέλαμε να γίνει αυτό το καλοκαίρι η βάφτιση, αλλά μάλλον θα το αναβάλλουμε για του χρόνου τέτοια εποχή, ώστε τα μωρά να είναι λίγο πιο μεγάλα».

Στο δίλημμα καριέρα ή μητρότητα τι απαντά όμως;

«Η οικογένεια ήταν πάντα η πρώτη μου προτεραιότητα, αλλά και η καριέρα μου είναι εξαιρετικά σημαντική επίσης. Σίγουρα όμως, θέλω να είμαι η μαμά που θα είναι συνεχώς παρούσα στη ζωή των παιδιών της, η οποία όμως δεν ξεχνά ότι έχει και δική της ζωή».

Ποια τα μελλοντικά της σχέδια;

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό να πάρω το πτυχίο μου. Πριν μείνω έγκυος, επέστρεψα στο Κολέγιο για να ολοκληρώσω τις σπουδές μου, αλλά όταν τελικά έμεινα έγκυος, δεν ένιωθα καλά τον πρώτο καιρό λόγω αδιαθεσιών και έτσι έπρεπε να σταματήσω και πάλι για λίγο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top