Με καρκινοπαθή fan της σε μουσικά βραβεία η Taylor Swift

Έκανε πραγματικότητα το όνειρο ενός 19χρονου η νεαρή τραγουδίστρια

Με καρκινοπαθή fan της σε μουσικά βραβεία η Taylor Swift

Την ευαίσθητη πλευρά της έδειξε η Taylor Swift, που ζήτησε από 19χρονο θαυμαστή της που «πάλεψε» με την λευχαιμία να την συνοδεύσει στα βραβεία country μουσικής!

Με μία λευκή λιμουζίνα, η 23χρονη τραγουδίστρια κατέφτασε στο σπίτι του Kevin McGuire και έκανε πράξη αυτό που δεν κατάφερε να κάνει το 2012, λόγω της επιδείνωσης στην υγεία του 19χρονου.

taylor_kevin.jpgtaylor_kevin1.jpg

Ο Kevin και η οικογένειά του υποδέχθηκαν την Taylor στο σπιτικό τους και όλοι μαζί πήγαν στην απονομή: μάλιστα, ο 19χρονος βρέθηκε στο δωμάτιο της τραγουδίστριας και βγήκε μαζί της, λίγο πριν εκείνη αρχίσει να ετοιμάζεται για την live εμφάνισή της στο σόου!

«Αν νομίζετε ότι είναι όμορφη στις φωτογραφίες, δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο εντυπωσιακή είναι από κοντά», έγραψε στο Twitter και δημοσίευσε φωτογραφίες ο 19χρονος, ο οποίος μπορεί να μην κάθισε δίπλα στην αγαπημένη του τραγουδίστρια κατά την διάρκεια της τελετής, ωστόσο, ήταν συνεχώς μαζί της στα παρασκήνια!

Θυμίζουμε πως η Taylor είχε ζητήσει από τον Kevin να την συνοδεύσει με μήνυμά της στο Facebook. Η υγεία του 19χρονου δεν του επέτρεψε να παραβρεθεί στην περσινή απονομή, όμως, η 23χρονη έκανε φέτος την έκπληξη, δείχνοντας πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

taylor_kevin3.jpgtaylor_kevin2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top