Τ. Δέλλας – Γ. Μαστροκώστα: «Μας έκλεψαν»!

Οι τραγικές εξελίξεις στην Κύπρο έφεραν τα πάνω κάτω στη ζωή τους

Πολλά ήταν τα θύματα των οδυνηρών εξελίξεων στην Κύπρο, ανάμεσα σε αυτά και ο Τραϊανός Δέλλας με τη Γωγώ Μαστροκώστα που είδαν από τη μια στιγμή στην άλλη να εξανεμίζονται οι κόποι χρόνων

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, σχεδόν το σύνολο των χρημάτων τους βρισκόταν σ��ις δύο μεγάλες κυπριακές τράπεζες, τη Λαϊκή και την Κύπρου, ενώ είχαν επενδύσει αρκετά χρήματα και σε ακίνητα στη Μεγαλόνησο.

Όλα ξεκίνησαν το 2008, την περίοδο που ο Τραϊανός έπαιζε για την Ανόρθωση και οικογενειακώς είχαν μετακομίσει στην Κύπρο.

Η περίοδος τότε και μέχρι το 2010 ε��χε χαρακτηριστεί η «χρυσή εποχή» της Κύπρου και το ζευγάρι μετά και από τις παραινέσεις φίλων μετέφεραν σχεδόν όλα τους τα χρήματα στο νησί.

Αγόρασε ακίνητα, έβαλε χρήματα σε εταιρείες και είχε και κάποιο μεγάλο ποσό σε καταθέσεις στις κυπριακές τράπεζες.

Τώρα όμως, με το κούρεμα των κυπριακών καταθέσεων ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα είδαν την περιουσία τους να μειώνεται δραματικά.

«Μας κλέβουν και δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα», λέει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που πρόσφατα βρέθηκε στην Κύπρο για να δει τι μπορεί να σώσει.

Πάντως όπως λέει και ο ίδιος, δεν μπορεί να πει με σιγουριά το μέγεθος της ζημιάς, αφού πιστεύει ότι η κρίση στην κυπριακή οικονομία θα έχει και άλλες συνέπειες.

Παρά τις δυσκολίες όμως ο Τραϊανός και η Γωγώ δεν το βάζουν κάτω. Εδώ και αρκετό καιρό έχουν ανοίξει μαζί με τον Βασίλη Μπορμπόκη μια επιχείρηση εξοπλισμού ξενοδοχείων και εστιατορίων και ασχολούνται με αυτό.

Τώρα κοιτάνε πώς θα καταφέρουν να περισώσουν ότι σώζεται από την περιουσία τους στην Κύπρο για να μπορέσουν να βγουν γρήγορα από αυτόν τον εφιάλτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top