Γράμματα και εικονίσματα στον Τόμας απ’ όλη την Ελλάδα

Χωρίς βελτίωση η κατάστασή του – τι τάμα έκαναν οι φίλοι του

Γράμματα και εικονίσματα στον Τόμας απ’ όλη την Ελλάδα

Δίχως τέλος είναι οι εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης του κόσμου για τον Τόμας Πρωτόπαπα, που συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Εντατική χωρίς να έχει δείξει κανένα σημάδι βελτίωσης.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, ο θείος του ηθοποιού τονίζει πως «η αναμονή θα είναι μακρά» και επισημαίνει πως, αυτή τη στιγμή, δεν πρόκειται να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα ή να μεταφερθεί στο Εξωτερικό.

Εκτός από τις εσωτερικές τους δυνάμεις, οι συγγενείς του Τόμας αντλούν δύναμη και από τον κόσμο που τον αγάπησε μέσα από την τηλεόραση: μάλιστα, εκτός από τους μαθητές Δημοτικού σχολείου που έστειλαν ζωγραφιές στο ΚΑΤ, στο νοσοκομείο καταφτάνουν δεκάδες γράμματα και εικονίσματα, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας!

Η μητέρα και ο πατέρας του 26χρονου -που δεν έχουν λείψει λεπτό από το πλευρό του και παραλαμβάνουν όλα όσα στέλνει ο κόσμος για το παιδί τους- μπαίνουν καθημερινά στο δωμάτιό του, τα δύο δίωρα του επισκεπτηρίου.

Στο μεταξύ, οι φίλοι του Τόμας έκαναν τάμα: σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», όταν δουν τον νεαρό ξανά όρθιο, θα πάνε όλοι μαζί στα Ιεροσόλυμα!

Δείτε στο βίντεο όλα τα νεότερα για την κατάσταση του νεαρού ηθοποιού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top