«ΒΟΜΒΑ»: 32 δισ. από τους διοργανωτές των συναυλιών ζητά η οικογένεια Jackson

Γιατί τους κατηγορούν ως υπεύθυνους για τον θάνατό του;

«ΒΟΜΒΑ»: 32 δισ. από τους διοργανωτές των συναυλιών ζητά η οικογένεια Jackson

Αποζημίωση – μαμούθ, ύψους περίπου 32 δισ. ευρώ, αξιώνει από τους διοργανωτές των συναυλιών του Michael Jackson η οικογένεια του «θρύλου της ποπ», κατηγορώντας τους ως υπεύθυνους για τον θάνατό του!

Η 82χρονη μητέρα του Jackson, Katherine και τα τρία του παιδιά -ο 16χρονος Prince, η 14χρονη Paris και ο 11χρονος Blanket- κατέθεσαν αγωγή, στην οποία τονίζουν πως η εταιρεία AEG έχει μερίδιο ευθύνης για τον θάνατό του, καθώς είχε προσλάβει και πλήρωνε τον γιατρό Conrad Murray!

Ο Murray, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 4ετή φυλάκιση, είναι ο άνθρωπος που χορήγησε υπερβολική δόση του αναισθητικού «Propofol», η οπο��α οδήγησε στον θάνατο του τραγουδιστή, πριν από τρία χρόνια.

Ο γιατρός πληρωνόταν με 117.000 ευρώ τον μήνα για να κουράρει τον Jackson, ενώ πληροφορίες λένε πως υπάρχουν emails της AEG προς τον Murray, στα οποία τον... πιέζει να παροτρύνει τον τραγουδιστή να συνεχίσει κανονικά τις πρόβες για το σόου, παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας του!

Από τα 32 δισ. ευρώ, η οικογένεια Jackson ζητά περίπου 8 δισ. ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη, ενώ τα υπόλοιπα θεωρούνται ως τα έσοδα που θα είχε η AEG από τις συναυλίες του εκλιπόντα.

Η δίκη αναμένεται να αρχίσει εντός του Απρίλη, καθώς την Τρίτη ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής των ενόρκων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top