Πλακώθηκαν με τους φωτογράφους Halle Berry και Olivier Martinez

Σε έξαλλη κατάσταση το ζευγάρι-Ήρθαν στα χέρια! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πλακώθηκαν με τους φωτογράφους Halle Berry και Olivier Martinez

Έξαλλοι έγιναν Halle Berry και Olivier Martinez, όταν κατά την έξοδο τους από το αεροδρόμιο, ήρθαν αντιμέτωποι με πλήθος παπαράτσι, που τους περίμεναν για μερικές λήψεις.

spl519238_001.jpg
Το ζευγάρι, που είχε μαζί του και την κορούλα της Halle Berry, Nahla, εμφανώς ενοχλημένο από την παρουσία των παπαράτσι, προσπάθησε να κρυφτεί, αποφεύγοντας τα φλας.

spl519238_002.jpg
Όταν όμως είδαν πως αυτό δεν ήταν εφικτό, έβαλαν μπρος τα "μεγάλα μέσα", και ήρθαν σχεδόν στα χέρια με τους φωτογράφους!

spl519238_003.jpg
Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, η Halle Berry, δεν δίστασε να ουρλιάξει σε έναν απ΄αυτούς, αλλά και να πιάσει τη μηχανή του με μίσος, θέλοντας να την κατεβάσει κάτω, με τον φωτογράφο να την κοιτά εμβρόντητος!

spl519238_004.jpg
Στη συνέχεια, και ο Olivier Martinez, πήγε να πλακωθεί με κάτι άλλους παπαράτσι, και η Halle Berry από δίπλα, προσπαθούσε ν�� τον συγκρατήσει.

spl519238_009.jpg
Άναψαν για τα καλά τα αίματα στο αεροδρόμιο του Los Angeles, ενώ όλη αυτή την ώρα του διαπληκτισμού, το ζευγάρι, προσπαθούσε παράλληλα να προστατέψει και τη μικρή Nahla, η οποία έδειχνε να τα έχει «χαμένα».

spl519238_006.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top