Τρέξε να προλάβεις: πωλείται το «παλάτι» του Beckham!

Βρετανική εξοχή... τέλος για την οικογένεια του ποδοσφαιριστή

Τρέξε να προλάβεις: πωλείται το «παλά��ι» του Beckham!

Τι κι αν το αγόρασαν πριν από 14 χρόνια; Ελάχιστα έμειναν οι Beckhams στο «παλάτι» τους στο Hertfordshire και τώρα... το πουλούν όπως είναι επιπλωμένο!

Γνωστό με το όνομα «Beckingham Palace», κατά το «Buckingham Palace», το επτά υπνοδωματίων σπίτι έχει ό,τι μπορείς να φανταστείς: ελικοδρόμιο, εξωτερική πισίνα, στούντιο ηχογραφήσεων, γήπεδο τένις και γυμναστήριο, είναι μερικές μόνο από τις ανέσεις του, χώρια οι απέραντοι καταπράσινοι κήποι.

beckingham_palace2.jpg

David και Victoria αγόρασαν το «τσαρδάκι» το 1999, πληρώνοντας περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η τιμή πώλησής του αναμένεται να ξεπεράσει τα 11 εκατομμύρια ευρώ!

Ελάχιστα έμεινε το ζεύγος στο «Beckingham» και, μάλιστα, η πρώην τραγουδίστρια – νυν σχεδιάστρια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι προτιμά να μένει σε γνωστό χλιδάτο ξενοδοχείο του Λονδίνου, παρά στην έπαυλη.

beckingham_palace.jpg
Τώρα που ο σούπερ σταρ της μπάλας πήρε μεταγραφή σε γαλλική ομάδα, ποιος νοιάζεται για το κοσμοπολίτικο Λονδίνο; Έτσι πάρθηκε η απόφαση να μπει το πωλητήριο! Σύμφωνα με όσα λέγονται, το ζευγάρι δεν θέλει να δώσει το σπίτι σε μεσίτη που μπορεί να το... τεμαχίσει, αλλά θεωρεί ιδανικό αγοραστή μία οικογένεια.

Στο παρελθόν, ενδιαφέρον για το «Beckingham Palace» είχε εκφράσει η Kim Kardashian... μήπως να το πάρει τώρα που θα γίνει και μαμά;

beckingham_palace1.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top